Τελευταια Νεα

16 Οκτ 2016

Καρδιοχτύπησε αλλά έκανε το απόλυτο ο Αχελώος

Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά κράτησε τελικά τη νίκη επί της Αναγέννησης Θέρμου κάνοντας το "3 στα 3" στην έδρα του. Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου κέρδισε με 3 - 2 την Αναγέννηση Θέρμου και έφτασε τους 9 βαθμούς αφήνοντας στους 3 την αντίπαλό του. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 68΄ με 3 - 0, όμως μέσα σε ένα δίλεπτο οι παίκτες της Αναγέννησης, που δεν είχε προπονητή στον πάγκο της, μείωσαν σε 3 - 2 και έφεραν καρδιοχτύπια. Στο 25ο λεπτό ο Συσοβίτης με απευθείας εκτέλεση κόνερ άνοιξε το σκορ και στο 28΄ ο Ζαλοκώστας κέρδισε πέναλτι και ο Αλεξάκης ευστόχησε για το 2 - 0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 68΄ τα πάντα έδειχναν να κρίνονται, καθώς ο Ζαλοκώστας με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 3 - 0. Όμως στο 74΄ ο Τσοπανάς με κεφαλιά μείωσε σε 3 - 1 και στο επόμενο λεπτό ο Ευθυμίου εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα και με σουτ έκανε το 3 - 2. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και ο Αχελώος πανηγύρισε το "τρίποντο".

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας Γ., Μπαμπάτσικος, Μπούσγος, Αλεξάκης, Σιάσιος (60΄ Μπούτιβας Σ.), Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Λ., Πελεκάνος, Συσοβίτης (40΄ λ.τ. Νίκολα (82΄ Αθανασάκης)), Κοκοσούλας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ: Ταράτσας, Καλλιακμάνης, Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Ξανθόπουλος (62΄ Αριστόπουλος), Σπυριλιώτης, Τσοπανάς, Ευθυμίου, Κούκος (88΄ Στρατόπουλος), Μαραγιάννης.

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΑΧΕΛΩΟΣ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.