Τελευταια Νεα

5 Οκτ 2016

Κίνειται για δύο παίκτες ο Νέος Θέρμιος Απόλλων

Για δύο μεταγραφές κινείται ο Νέος Θέρμιος Απόλλων. Η ομάδα κοιτάζει την περαιτέρω ενίσχυσή της και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας παίκτης είναι αμυντικός και ο άλλος χαφ και πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις.
« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. Παμε ρε θερμο γερα για πρωταθλημα ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αεμ Όμηρος και Θέρμο. Μόνο Ναύπακτος. Με διαφορά πρώτη από όλες στο τέλος. Μικρές ομάδες χάχανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μου φίλε κανείς δεν αμφισβητεί ότι η Ναύπακτος είναι μεγάλη ομάδα και ίσως να βγει και πρωταθλήτρια. Αλλά από μια από τις παραπάνω μικρές ομάδες όπως λες(Θ Ε Ρ Μ Ο )μόλις πριν από λίγες ημέρες έχασες και μάλιστα πολύ εύκολα. Για αυτό σε συμβουλεύω να είσαι και λίγο συγκρατημένος γιατί τα αποτελέσματα σου τα είδαμε και περυσι τον έχανες την άνοδο από κάποια Κωστακια.

      Διαγραφή
  3. Άλλη φορά αφού είσαι τόσο φοβητσιαρης και τρομάζεις μη διαβάζεις ρεπορτάζ του Απόλλωνα. Αλλά για να ασχολείσαι με το Θ Ε Ρ Μ Ο μάλλον κάτι σε καίει. Κανω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φετος θα βρειτε μπελα ολοι σας με Παναμβρακικο κ το λεω χωρις ειρωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι τόσο καλή ομάδα ευπρόσδεκτος ο μπελάς που λες. Το θέμα είναι αν με το καλό ανέβει (δεν θα είναι και τόσο εύκολο γιατί φέτος υπάρχουν πολλές καλές και ισοδυναμες ομάδες) μπορεί να σταθεί χωρίς γήπεδο και κόσμο?

      Διαγραφή
    2. Φυσικα κ δεν θα σταθει.Μα δεν ειναι αυτος ο σκοπος γι'αυτο κ απ'οτι φαινεται δεν στηριζεται ουτε απο τους ντοπιους αυτη η προσπαθεια!Σαν ομαδα ομως ειναι μεσα στο top3!

      Διαγραφή
  5. Μεχρι τα Χριστούγεννα θα ψαχνει για προπονητή η μπουκα και μετα ξανθοπουλος ... ο ταχυδαχτυλουργος που "ζωσει" ολες τις ομαδες με λαθος αρχικο πλανο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρετε τι ειναι αυτο που γίνεται συμπαγές και τοοοο βάζουν Στεις οικοδομές !!!!!!!!! Θ Ε Ρ Μ Ο:ΜΠΕΤΟΝ λέγεται. !!!! Δύσκολα χαλάει κσι σπάει !!! Όλα τα υπόλοιπα ειναι για τα Μπαζα!!!! Φούσκες σαν τις μετοχές του κράτους !!!! Και αν θέλετε να σας φύγει η περιέργεια !!! Ας ρωτήστε τα παιδιά που πέρασαν απο το θερμιο Απόλλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.