Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2016

2Χ2 ο ΠΑΟ Αγρινίου...2-0 τον Α.Ο.Ρηγανά

Καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο ΠΑΟ Αγρινίου κατάφερε με δύο γκόλ στο δεύτερο ημίχρονο να νικήσει με 2-0 τον ΑΟ Ρηγανά, έχοντας το απόλυτο στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου μπήκε καλύτερα στο μάτς χάνοντας την πρώτη ευκαιρία μόλς στο 6′ με τον Γκουρνέλο Χ.Χ το φάουλ του οποίου έβγαλε με δυσκολία σε κόρνερ ο Σπυρόπουλος.Στο 24′ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα όταν ο Ζωγάκης μόνος απέναντι απο τον Σπυρόπουλο απο το ύψος της μικρής περιοχής προσπαθεί να περάσει την μπάλα απο πάνω του στέλνοντας την πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ενδιάμεσα στο 21′ ενα σούτ του Μικρόπουλου να μπλοκάρει εύκολα ο Καραβασίλης.Η συνέχεια ήταν στο ίδιο μοτίβο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν οργανωμένα να πετύχουν το γκόλ που θα τους έδινε την νίκη και τους φιλοξενούμενους με κάποιες ατομικές προσπάθειες να φτάνουν με αξιώσεις κοντά στην εστία του Καραβασίλη.
Το 1-0 είχε την σφραγίδα Γκουρνέλος.Ο Γκουρνέλος Χ.Χ στο 72′ εκτελεί κόρνερ και ο προωθημένος Γκουρνέλος Χ.Σ με καρφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι την στέλνει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σπυρόπουλου.Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη προσπάθησε να αντιδράσει και να πετύχει την ισοφάριση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 81′ όταν σε κόρνερ του Στεργίου η μπάλα περνάει παράλληλα στην εστία και φτάνει στον Κωστή που πλασάρει πάνω στα σώματα των αμυντικών που είχαν καλύψει την εστία και στην συνέχεια την απομακρύνουν.Το τελικό 2-0 έγινε στον 89′ χάρη στην προσπάθεια του Υφαντή που κυνήγησε την φάση και πλάσαρε απο δύσκολη θέση τον Σπυρόπουλο.
Φάσεις και γκόλ:
6′ Εξυπνη εκτέλεση φάουλ απο τον Γκουρνέλο Χ.Χ η μπάλα σκάει δίπλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Σπυρόπουλος με δυσκολία την πετάει σε κόρνερ.
13′ Μπαλιά τρύπα του Ζωγάκη στον Ζαφείρη αριστερά στο ύψος της περιοχήςπου επιχειρεί σέντρα σούτ και η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
21′ Ο Μικρόπουλος απο αριστερά στη γωνία της περιοχής αποφεύγει ωραία τον Παπαθανάση Δ αλλά του σούτ που πιάνει είναι αδύναμο και δεν δυσκολέυει τον Καραβασίλη που μπλοκάρει.
24′ Μπαλιά του Βακράκου στην περιοχή η μπάλα φτάνει στον Ζωγάκη που απο τον ύψος της μικρής περιοχής μόνος απέναντι στον Σπυρόπουλο προσπαθεί να περάσει την μπάλα απο πάνω του, αλλά αυτή περνάει άουτ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
28′ Εκτέλεση φάουλ απο τον Βασιλάρη η μπάλα περνάει απο όλους και στο δεύτερο δοκάρι ο Βαλτινός πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
34′ Μπαλιά τρύπα του Ζωγάκη στον Ζαφείρη που μπαίνει στην περιοχή απο αριστερά που προτιμάει να σπάσει για τον Δ.Παπαθανάση που σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω απο την συμβολή των δοκών.
37′ Σούτ του Βαλτινού περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
59′ Πάσα του Ζωγάκη στον Δ.Παπαθανάση που σουτάρει άουτ.
60΄Ατομική προσπάθεια του Δ.Παπαθανάση απο αριστερά που πλασάρει τον Σπυρόπουλο που αποκρούει και τον Μπριάνη να απομακρύνει.
68′ Σέντρα σούτ του Σούτα μπλοκάρει ο Καραβασίλης.
70′ Σούτ του Μικρόπουλου απο την γωνία της μεγάλης περιοχής και δεξιά περνάει ελάχιστα άουτ.
72′ ΓΚΟΛ: Ο Γκουρνέλος Χ.Χ εκτελεί το κόρνερ απο αριστερά και ο προωθημένος Γκουρνέλος Χ.Σ στο πρώτο δοκάρι πιάνει την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
74′ Συρτό σούτ του Στεργίου περνάει δίπλα απο το δοκάρι άουτ.
81΄Εκτέλεση κόρνερ απο αριστερά με τον Σούτα η μπάλα περνάει παράλληλα στην εστία χωρίς να την απομακρύνει κάποιος και φτάνει στον Κωστή που πλασάρει με τον Καραβασίλη εξουδετερωμένο αλλά βρίσκει σε σώματα αμυντικών που είχαν καλύψει την εστία και στην συνέχεια απομακρύνεται.
89′ ΓΚΟΛ: Ο Θωμάς Γκουρνέλος απο δεξιά κάνει την σέντρα ο Υφαντής πετάγεται στο ύψος του πέναλτι και πλασάρει με τον Σπυρόπουλο να αποκρούει δύσκολα η μπάλα φεύγει πλάγια κοντά στο δοκάρι ο Υφαντής ακολουθεί την φάση και με ωραία προσπάθεια πλασάρει ξανά απο κλειστή γωνία πετυχαίνοντας ένα δύσκολο γκόλ.
ΠΑΟ Αγρινίου (Βασίλης Βασιλόπουλος) Καραβασίλης,Παπαθανάσης Θ,Παπαθανάσης Δ,Βέλλιος (62′ Υφαντής), Ζωγάκης (65′ Παπαγιάννης), Ζαφείρης,  Γκουρνέλος Χ.Χ,Γκουρνέλος Χ.Σ, Βακράκος, Καράτσαλος,   Στεφανίδης(55′ Γκουρνέλος Θ)
ΑΟ Ρηγανάς (Θόδωρος Μουχάνης) Σπυρόπουλος, Σούτας, Στεργίου( 82’ Μουχάνης), Μπαρτσιώκας,  Μπριάνης, Βαλτινός, Κωστής, Σταματελόπουλος (82′ Βαίτσας),  Τσάμης(87′ Παναγιωτόπουλος),  Μικρόπουλος, Βασιλάρης.
http://www.agrinio24.com/

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.