Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2016

Πήρε το ντέρμπι ο Ναυπακτιακός... 2-1 τη Φλόγα

Καλύτερος ο Ναυπακτιακός Αστέρας κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο τη φετινή χρονιά απέναντι στη Φλόγα Παλαιομάνινας με σκορ 2-1.

Η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου εμφανίστηκε αγωνιστικά βελτιωμένη με καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.Η ομάδα της Ναυπάκτου κατάφερε να προηγηθεί με τον Καραγιάννη πολύ νωρίς στο παιχνίδι μετά από συστημένη σέντρα από τον Σταύρο Λαγό και να διπλασιάσει τα τέρματα της πάλι με τον Καραγιάννη με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.  Η ομάδας την Φλόγας αν και ξεκίνησε πρώτη τον «χορό» των ευκαιριών με τον Κώστα Πιστιόλη να περνάει με ατομική ενέργεια μέσα στη περιοχή αλλά να μην μπορεί να νικήσει το Δουλιώτη στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Ναυπακτιακό.Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μπαλαμπάνη μέσα στη περιοχή όμως ο κ. Ματσούκας είχε αντίθετη άποψη. Η Φλόγα είχε  ατυχία να έχει δυο αναγκαστικές αλλαγές που δυσκόλεψαν το έργο του προπονητή  για να αλλάξει το ρυθμός της ομάδας του με τον Πιστιόλη και ο Στριμμένος να γίνονται αλλαγή στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η Φλόγα με κορυφαίους Καρίμπα και Νάκο κράτησε μπάλα και έφτασε στο γκολ με τον Ξευγένη να νικάει τον Δουλιώτη με κεφαλιά. Με την είσοδο Παπαποστόλου στον αγώνα ο Ναυπακτιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα
2′ Ατομική ενέργεια του Πιστιολη θα μπει στην περιοχή όμως ο Δουλιωτης θα σώσει την ομάδα του.
7′ Γκολ…. Ωραία σέντρα του Λαγού από δεξιά κεφαλιά ο Καραγιάννης μπάλα στα δίχτυα
14′ Σουτ του Δερβίση η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
16′ Ωραία σέντρα από τον Λαγό η μπάλα θα κοντράρει στους αμυντικούς παραλίγο αυτογκόλ.
29′ Εκτέλεση φάουλ από τον Καρίμπα κεφαλιά ο Χριστόπουλος θα μπλοκάρει ο Δουλιωτης .
35′ Η Φλόγα θα ζητήσει πέναλτι για χέρι του Μπαλαμπάνη μέσα στην περιοχή.
42′ Γκολ…. ο Καραγιάννης θα βρεθεί έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή θα ξεμαρκαριστεί θα κάνει ωραίο σουτ και θα στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Διαμαντή κάνοντας το 2-0.
52′ Σουτ του Ζαχαροπούλου η μπάλα θα περάσει άουτ.
64′ Σουτ του  Καρίμπα έξω από την περιοχή η μπάλα θα σκάσει μπροστά στον Δουλιωτη που θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.
65’Γκοολ… Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Καρίμπας θα βγάλει ωραία σέντρα και ο Ξευγενης με κεφαλιά θα κάνει το 21.
67′ Ο Καραγιάννης από θέση τετ-α-τετ δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Διαμαντή.
71′ Εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη η μπάλα θα περάσει άουτ.
76′ ο Παπαποστόλου θα κάνει ωραία σέντρα με εξωτερικό φάλτσο στον Καλαβρουζιώτη όμως προ κενής εστίας ο επιθετικός του Ναυπακτιακού θα αστοχήσει.
78′ Σέντρα του Παπαποστόλου ο λαγός δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή .
92′ Σουτ από το Σταύρο λαγό η μπάλα πέρασε άουτ.
Ναυπακτιακός Αστέρας (Περικλής Παπαποστόλου) Δουλιωτης, Καζανάς, Μπρανης, Μπαλαμπάνης, Θεοχάρης, Καλαβρουζιώτης Α.(65′ Ζαχαρόπουλος), Λαγός Κονίδας Καλαβρουζιώτης Θ., Καραγιάννης(82’Ευθυμιόπουλος), Δερβίσης(72′ Παπαποστόλου).
Φλόγα Παλαιομάνινας: (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής, Μπούρος, Νούλας Β., Στριμμένος(45′ Παναγιωτόπουλος) , Νούλας Σ., Καντάνης , Ξευγενης,Ψηφης(27’Καρίμπας) , Πιστόλης(45’Νταλαπέρας), Νάκος, Χριστόπουλος.
http://www.nafpaktianews.gr/

« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Χθες η ομάδα της φλόγας δεν ήταν σε καλή ημέρα όμως ποιος νόμος λέει πως όταν είσαι σε κακή ημέρα δεν δικαιούσαι πέναλτι σε καταφανεστατο χέρι αμυντικού της Ναυπάκτου και ενώ το σκορ είναι στο 1-0...απάντηση....ο νόμος του ΜΑΤΣΟΥΚΑ που φαίνεται πως ζήλεψε κάτι από την λάμψη του Στυλιαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πονεμένος από την παλαιομανινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.