Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2016

Τρίποντο στις καθυστερήσεις....2-1 η Αναγέννηση τον Ατρόμητο

Τους τρεις βαθμούς της νίκης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης πήρε η Αναγέννηση Θέρμου που επικράτησε με σκορ 2-1 του Ατρομήτου Αντιρρίου.

Ο Ευθυμίου στο 15' έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση με τον Κάκκο να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 48'. Το τελικό 2-1 πέτυχε στο 92' ο Φώτης Μπαλάφας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Το φίλμ του αγώνα: 
7' Διαγώνιο σουτ του Σπυριλιώτη ελάχιστα άουτ
12' Σε κόρνερ για τον Ατρόμητο ο Πέκεζ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
15' Γκοοολ 1-0 Σπυριλιώτης και Καλλιακμάνης συνεργάζονται με τον τελευταίο να βγάζει ασίστ στον Ευθυμίου που κάνει το πλασέ ο Φλωρόπουλος αποκρούει αλλά η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα
24' Σουτ Κυτούγια κατέληξε άουτ
46' Σε κόρνερ για τον Ατρόμητο ο Πέκεζ πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ
48' Γκοοολ 1-1 Σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης ο Ψυχογιός κάνει το σουτ η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι κοντράρει σε αμυντικό και στον τερματοφύλακα Μπαλάφα, φτάνει στον Πυρρή που με σουτ ισοφάρισετην α
80' Η Αναγέννηση έφυγε στην αντεπίθεση με τον Σπυριλιώτη που βγήκε τετ-α-τετ με τον Φλωρόπουλο με τους δύο παίκτες να συγκρούονται και η μπάλα μετά το πλασέ του παίκτης της Αναγέννησης να καταλήγει ελάχιστα άουτ
84' Από λάθος γύρισμα του Καλλιακμάνη ο Ψυχογιός βρέθηκε απέναντι από τον Μπαλάφα με τον τελευταίο να αποκρούει το πλασέ του παίκτη της Αναγέννησης
91' ΟΙ Πέκεζ και ταμπάκης ανατρέπουν τον Ευθυμίου με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
93' Γκοοολ 2-1 Ο Φώτης Μπαλάφας εκτελεί εύστοχα από τα 11 βήματα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του

Αναγέννηση Θέρμου (Πάνος Τούρκας): Μπαλάφας Κ., Καλλιακμάνης, Μπίστας, Γιαννοκώστας (55' λ.τ. Αριστόπουλος), Κουρσάρης, Ξανθόπουλος, Σπυριλιώτης, Τσοπανάς (65' Φ.Μπαλάφας), Ευθυμίου, Κυτούγιας (76' Κούκος), Μαραγιάννης Γ.
Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιώργος Μίχος): Φλωρόπουλος, Βλάχος (83' Νασσόπουλος), Ταμπάκης, Πέκεζ, Πετσίνης, Θανασιός, Αλεξόπουλος (78' Ζαχαρόπουλος), Πυρρής, Ψυχογιός, Κουραχάνης. Παναγιωτόπουλος (47' Κάκκος)

« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. Ελάτε στην Αμφιλοχία καλα θα περάσετε !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ειναι καλα ο Σπυράτος που εκανε το δώρο. !!! Στον φίλο του και συνεργάτη που δουλεύουν μαζι στην καφετέρια. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παράγοντες απο άλλες ομάδες ας πάρουν τα μέτρα τους. !!!!! Με τον κύριο σπυρατοοοοο!!! Αλλιως ας πάρει τα μέτρα ο σύνδεσμος διαιτητών. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παράγοντες απο άλλες ομάδες ας πάρουν τα μέτρα τους. !!!!! Με τον κύριο σπυρατοοοοο!!! Αλλιως ας πάρει τα μέτρα ο σύνδεσμος διαιτητών. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντεμης θεος......παιχτουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά πονάει πολύ ; Ε
    Τρεις ήττες απο αναγέννηση θέρμου ειναι πολλές ..... 1-2 1-0 1-0 δεν Πιραζει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσες και πόνεσες !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.