Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2016

Pre game: Αναγέννηση Θέρμου - Α.Ε.Βάλτου

Στο γήπεδο του Θέρμου η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται την Α.Ε. Βάλτου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ: Θέλει να επαναλάβει την περσινή χρονιά και να βρεθεί στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας και θέλει να μπει με το "δεξί" στο πρωτάθλημα. Ο Πάνος Τούρκας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γιαννοκώστα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ξανθόπουλου και Φώτη Μπαλάφα που είναι ανέτοιμοι.

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ: Η νεοφώτιστη ομάδα έκανε καλές κινήσεις στις μεταγραφές και έχει στόχο να παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία. Στο πρώτο της παιχνίδι θέλει να εμφανίσει καλό πρόσωπο και να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Αμφίβολοι για το Βασίλη Παστρωμά είναι οι Άγγελος Φραγκούλης, Θανάσης Μανώλης και Πάνος Χόντος.

« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. Ωχ δεν παίζει ο Μανώλης.. Μεγάλη απώλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ δεν παίζει ο Μανώλης.. Μεγάλη απώλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή οι μικροί δεν ξέρουν και καλό είναι να μάθουν..Ο συγκεκριμένος ''Κύριος'' κάποτε έβαζε στόχο πως θα σπάσει πόδια απο ποδοσφαιριστές του Δήμου και συγκεκριμένα από οποιονδήποτε έπαιρνε τη μπάλα και φορούσε τη φανέλα της Α.Ε. Χαλκιοπούλων τότε.Οπότε καλό θα είναι και οι συμπαίχτες του πλέον να εχουν το νου τους στις προπονήσεις.. Οσο για τη μεταγραφά αυτή..Είναι ντροπή να φοράει τη φανέλα της ομάδας ο συγκεκριμένος..Είναι ντροπή ακόμη και να περνάει έξω απ το γήπεδο. Δεν υπάρχει και δεν υπήρχε σε κανέναν ποδοσφαιρικό χάρτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε φιλε,εμεις κοιταμε μπροστα.Και απο την δικη μας ομαδα καποιοι ειχαν τον ιδιο στοχο για αντιπαλους του Εμπεσσου.Αλλοι κατεβαζαν τα σωβρακα και εφτασαν να φορεσουν μεχρι και το περιβραχιονιο του Εμπεσσου..Σας ενοχλει που παμε μπροστα.Καλο βραδυ.

      Διαγραφή
  4. Πως και δν έγραψες για το ονομα της ομάδας εσύ ρε φίλε? Παράξενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προέχει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστων..πάνω απ όλα υγεία..!

      Διαγραφή
  5. Καλή τύχη στο ξεκίνημα και στις 2 ομάδες του Θ Ε Ρ Μ Ο Υ.Και για όσους μπορούν να καταλάβουν είναι μεγάλη μαγκιά να παίζουν 2 πολύ καλες ομάδες από το ίδιο χωριό στην πρώτη κατηγορία του νομού όταν ολόκληρο Αγρίνιο δεν έχει ούτε μια ομάδα στην ίδια κατηγορία. .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εσύ απ αυτά που έγραψα κατάλαβες οτι μ ενοχλεί που η ομάδα πάει μπροστά ,φαντάσου πόσο βαθιά νυχτωμένος είσαι! Το σχολιό μου απλά εκφράζει κάθε αλήθεια και οι χωριανοί σου το ξέρουν αυτό για τον συγκεκριμένο ''ποδοσφαιριστή''..Καλή σου μέρα και να απαντάς στοχευμένα και όχι να λες ότι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.