Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2016

Γιώργος Αρμύρας: Δεν φοβόμαστε κανέναν ιδιαίτερα μέσα στην έδρα μας

Στο olatagoal.gr μίλησε ο προπονητής του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας Γιώργος Αρμύρας αναφερόμενος στον αγώνα της Κυριακής για το κύπελλο με τη Δόξα Καινουργίου ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
Ενας αγωνας απεναντι σε μια ιστορικη ομαδα με την οποια περυσι μας χωριζαν δυο κατηγοριες. Σεβομαστε καθε αντιπαλο που εχουμε αλλα δεν φοβομαστε κανεναν ιδιαιτερα μεσα στην εδρα μας, που στο παρελθον εχουμε υποταξει μεγαλους αντιπαλους. Η ομαδα φετος εχει κρατησει τον περσινο της κορμο και σε σε συναρτηση με του παιχτες που ηρθαν φετος ειναι ενα συνολο που απαρτιζεται απο νεαρους σε ηλικια ποδοσφαιριστες. Στοχος μας στο συγκεκριμενο αγωνα αλλα και στο πρωταθλημα να παιξουμε ενα ελκυστικο και ομορφο ποδοσφαιρο με σκοπο να ευχαριστησουμε τους φιλαθλους μας που μας ακολουθουν τοσα χρονια. Στο συγκεκριμενο ματς η νικη και στο πρωταθλημα να εξασφαλιστει το δυνατοτερο γρηγοροτερα η σωτηρια, για να παρουν συμμετοχες και παιχτες απο τις ακαδημιες μας.


Δηλώσεις έκανε και ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Λιάπης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ της Δόξας αλλά και γενικός αρχηγός.
Αναλυτικά:
Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι στη Δόξα να κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί η ιστορίας της και η θέση της είναι στην Α' κατηγορία.



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.