Τελευταια Νεα

30 Σεπ 2016

Pre game: 6η αγωνιστική Super League

Την αυλαία των αγώνων για την 6η αγωνιστική της Super League θα ανοίξει το παιχνίδι της Κέρκυρας εναντίων του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν σε αυτήν την αγωνιστική είναι το Παναθηναϊκός Αστέρας Τρίπολης και φυσικά το μεγάλο derby μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 1/10/16 16:00 Προηγούμενο αποτέλεσμα 2-0 Την αυλαία των αγώνων για την 6η αγωνιστική της Super League θα ανοίξει το παιχνίδι μεταξύ Κέρκυρας εναντίων ΠΑΣ Γιάννινα. Η Κέρκυρα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό με 2-1 και θέλει να αφήσει πίσω αυτήν την ήττα και να το κάνει όπως με την Λάρισα. Ο ΠΑΣ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πλατανιά. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θέλει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο νησί παρά τις 4 απουσίες και να αφήσει πίσω την βαριά ήττα με 4-0 από τον Παναθηναϊκό και τους εντός έδρας χαμένους βαθμούς εναντίων του Πλατανιά Απουσίες ΠΑΣ ( Λίλα,Νικολιάς, Μιχαήλ,Ακόστα)
Λεβαδειακός - Λάρισα 18:15 Προηγούμενο αποτέλεσμα 3-0 Οι δύο ομάδες έρχονται φορμαρισμένες αφού ο Λεβαδειακός κατόρθωσε να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα εναντίων της Κέρκυρας και θέλει στο ίδιο μοτίβο να κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Η Λάρισα κατάφερε να κερδίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό πραγματοποιώντας μια πολύ μεγάλη εμφάνιση. Σίγουρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Απουσίες ΑΕΛ (Ξενοδόχοφ,Μονιάκης)
Ηρακλής- Πανιώνιος 20:30 Περσινό αποτέλεσμα 0-1 Η αυλαία των αγώνων για το Σάββατο κλείνει με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι εναντίων του Ηρακλή και του Πανιωνιού. Ο Ηρακλής έχει δείξει καλό πρόσωπο μέχρι τώρα όμως δεν έχει κατορθώσει να πάρει την πρώτη του νίκη, αντιμετώπισε στα ίσια τον Ολυμπιακό, και με δύο Χ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις υποδέχεται τον Πανιώνιο και με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να κάνει την πρώτη νίκη. Ο Πανιώνιος πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη θέλοντας να αφήσει πίσω την εντός έδρας ήττα από την Βέροια. Με κόσμο στο πλευρό του θα ταξιδέψουν οι κυανέρυθροι.
Απουσία Πανιώνιου (Βλάχος)
Κυριακή 2/10/16 Βέροια ΠΑΟΚ 16:00 Περσινό αποτέλεσμα 0-3 Η ''Βασίλισσα'' προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Θωμά Γραφά όμως έχει προετοιμασθεί κατάλληλα για το Κυριακάτικο παιχνίδι.Όσο για τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε τα άχαστα με την Ξάνθη που είχε ως αποτέλεσμα την ισοπαλία και τους χαμένους βαθμούς, όμως προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό με ανατροπή στην Λίμπερετς και δεν επιθυμεί άλλη έλειψη βαθμών. Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 18.15 Περσινό παιχνίδι: 2-0 Οι Πράσινοι υποδέχονται τους Αρκάδες σε ενα αρκετά αμφίρωπο παιχνίδι γιατί οι ''πράσινοι'' προέρχονται από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφανίση και με μια ήττα από την Θέλτα με 2-0 στην Ισπανιά όμως η εμφάνιση ήταν καλύτερη αλλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Ο Αστέρας κάνει το χείροτερο ξεκίνημα στην ιστορία του στην Super League αφού έχει ηττηθεί στα τρία πρώτα παιχνίδια της χρονιάς αλλα περιμένουμε να δούμε έναν αλλαγμένο Αστέρα κάτω από τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Απουσία Παναθηναϊκού (Μέστο) Πλατανιάς-Παναιτωλικός 18:15 Προηγούμενο παιχνίδι 1-1 Στα περιβόλια θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ του Πλατανιά και του Παναιτωλικού. Ο Πλατανιάς με σύμμαχο την καλή προϊστορία και την πολύ καλή προετοιμασία που έκανε όλη την εβδομάδα η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θέλει την νική απέναντι στον Παναιτωλικό και να συνεχίσει το αήττητο σερί. Ο Παναιτωλικός έρχεται ανεβασμένος μετά την εντός έδρας ισοπαλία και την καλή εμφάνιση εναντίων του Παναθηναϊκού και με σύμμαχο το θετικό αποτέλεσμα θέλει και φέτος να γυρίσει στο Αγρίνιο με κάτι κάλο. Μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Απουσία Παναιτωλικού (Κουτρομάνος)
Ολυμπιακός- ΑΕΚ 20:30 Προηγούμενο παιχνίδι 4-0 Ο Ολυμπιακός τον πολλών προβλημάτων θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης κλείνοντας τους αγώνες για την Κυριακή. Στο πρώτο derby της χρονιάς βλέπουμε τον Ολυμπιακό με πολλά προβλήματα και οι δύο συνεχόμενες ήττες απο την Λάρισα στο πρωτάθλημα και τον ΑΠΟΕΛ στο Europa League μόνο εύκολη δεν κάνουν την ζωή του Μπέντο ο οποίος φαίνεται να χάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Η ΑΕΚ στραβοπάτησε εναντίων του Ηρακλή και αυτό ήταν ένα προειδοποιητικό καμπανάκι για τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια οι οποίοι πηγαίνουν με δύο απουσίες στο Καραϊσκάκης, όμως θέλουν να αλλάξουν την κακή παράδοση που τους ακολουθεί στο Φάληρο αφού από το 2010 και μετά σε 4 παιχνίδια έχουν δεχθεί 15 γκολ και δεν έχουν βάλει κανένα. Απουσίες ΑΕΚ (Αλμέιδα,Βάργκας)
Ξάνθη - Ατρόμητος 2/10/16 19:30 Προηγούμενο παιχνίδι 2-2 Την 6η αγωνιστική κλείνει το παιχνίδι μεταξύ Ξάνθης και Ατρομήτου. Η Ξάνθη είναι μια από τις τρεις ομάδες που δεν έχουν πάρει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε 4 απουσίες μέσα στην εβδομάδα ενόψει του παιχνιδιού εναντίων του Ατρομήτου. Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ο υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Κορακάκης πηγαίνει μόλις με μια απουσία στην Ξάνθη και θέλει να φύγει με το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από το Περιστέρι Απουσίες Ατρομήτου: Ντιγκινί

Κωνσταντίνος Μαραγκούλας


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.