Τελευταια Νεα

10 Σεπ 2016

Μπλε το Ντέρμπι του Manchester.

Νικήτρια του ντέρμπι του Manchester είναι η Manchester City όπου κέρδισε μέσα στο Old Trafford με 1-2 την Manchester United και έκανε το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα.



Η ομάδα του Γιοσέπ Γκιουαρντίολα πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και με καλύτερο της ποδοσφαιριστή τον Κέβιν Ντε Μπρούινε ο όποιος είχε 2 δοκάρια, και ένα γκολ έφυγε με τους 3 βαθμούς από την έδρα της αιώνια αντιπάλου. 1o Ημίχρονο: Στο πρώτο ημίχρονο η Manchester City μπήκε πιο δυνατά, αλλά η πρώτη φάση του αγώνα άνηκε στην Manchester United στο 8' με ένα σουτ το Πογκμπά που κατέληξε πάνω από την εστία του Μπράβο. Από εκεί και πέρα το χάος για την Manchester United οπού σε όλο το ημίχρονο πιεζόταν ασφυκτικά από την φοβερή Manchester city η οποία άνοιξε το σκορ στο 15' έπειτα από ένα τραγικό λάθος του Μπλίντ που εκμεταλλεύτηκε ο Ντε Μπρουίνε. Όσο η united δεν γίνονταν επιθετική τόσο η city δημιουργούσε ευκαιρίες με τους Νολίτο, και Ντε Μπρούινε να κάνουν κυριολεκτικά ''party'' η City σκόραρε ξανά με τον Ιχεανάτσο κάνοντας το 0-2 έπειτα από σουτ του Ντε Μπρούινε η μπάλα πήγε στο δοκάρι και ουσιαστικά με εξουδετερωμένο τον Ντε Χέα ο μικρός σούταρε ψύχραιμα και σκόραρε. Η United κατάφερε να απαντήσει με γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 42' έπειτα από λάθος του Μπράβο .Στην συνέχεια η United είχε άλλη μια ευκαιρία 3 λεπτά αργότερα να πετύχει άλλο ένα γκολ ο Ζλάταν πραγματοποίησε μια κεφαλιά από δύσκολη θέση που κατάφερε να σώσει ο Μπράβο. 2ο Ημίχρονο: Στο δεύτερο ημίχρονο η United μπήκε αποφασισμένη να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, πίεσε και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες όμως είχε να αντιμετωπίσει μια καλά στημένη City η οποία άλλαξε το σύστημα της στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου σε 4-5-1. Η πρώτη ουσιαστικά καλή φάση έγινε από τον Ιμπραΐμοβιτς στο 66' αλλά το σουτ κατέληξε πιο ψηλά από την εστία του Μπράβο. Στο 70' το παιχνίδι πήρε φωτιά έπειτα από μια προσωπική προσπάθεια του Ράσφορντ ο μικρός σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με αποτέλεσμα να ακυρωθεί ως offside. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντέ Χέα κάνει δύο απίθανες συνεχόμενες επεμβάσεις μια σε σουτ του Φερνάντο έπειτα από το κόρνερ του Σίλβα και στην συνέχεια τις φάσεις εξ επαφής επέμβαση σε σουτ του Οταμέντι. Στο 72' η City είχε μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι αφού είχε δοκάρι με τον Ντε Μπρούινε. Η Manchester United προσπάθησε να πετύχει την ισοφάριση αλλά η City δεν της έδινε ελεύθερο χώρο. Αρκετές καθυστερήσεις στο παιχνίδι ως που φτάνουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα ένα σουτ του Ιμπραΐμοβιτς στο 92' πήγε πολύ έξω από την εστία του Μπράβο ενώ στο 95 παραλίγο ο Πογκμπά να ισοφαρίσει το παιχνίδι όμως απομάκρυνε γρήγορα τον κίνδυνο ο Στόουνς. Manchester United Προπονητής: Ζοσέ Μουρίνιο (4-3-2-1) Ντε χέα, Μπλίντ, Μπείλι, Βαλένσια, Σό (Μαρσιάλ 81') , Φελλαινί, Πογκμπα,Λίνγκαρτ(Ράσφορντ 46'),Μκιταρίαν (Ερέρα 46'),Ρούνεϊ (C), Ιμπραΐμοβιτς Manchester City Προπονητής: Γιοσέπ Γκουαρντίολα(4-3-3)
Μπράβο, Οταμέντι, Στόουνς, ανιά,Κολάροφ,Φερναντίνιο,Σίλβα(C) Ντε Μπρούινε (Ζαμπαλέτα 90') ,Στέρλιγνκ (Σανέ 58'),Νολίτο, Ιχεανάτσο (Φερνάντο 52')


Κωνσταντίνος Μαραγκούλας


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.