Τελευταια Νεα

22 Σεπ 2016

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ακαδημίας Ναυπάκτου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην διάρκεια αυτών των 2 περίπου μηνών, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ δούλεψαν εντατικά προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017. Το πρώτο δείγμα ήταν άκρως θετικό αφού η ομάδα μας κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου νικώντας, στα πέναλτι, τον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα παρότι τις δυο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία. Εκτός αυτού βέβαια, η ομάδα είχε δείξει το ''καλό'' της πρόσωπο και στα φιλικά που έδωσε, κυρίως με αντιπάλους ανωτέρων κατηγοριών. Έτσι, η ομάδα μας, υπό τις οδηγίες του Γαβριήλ Βελή κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία (0-0) στο πρώτο της φιλικό με τον Ατρόμητο Αντιρρίου ενώ ακολούθησαν εντυπωσιακές νίκες με τον Α.Ο Χάλκειας (5-1), Δωρικό Μαλαμάτων ( 4-0  ), Απόλλων Ευπαλίου (5-2).

Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν λοιπόν και πλέον η ομάδα μας, αρχής γεννομένης από την ερχόμενη Κυριακή 25/9, ξεκινάει και τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Τρίκαρδο Κατοχής, στο γήπεδο Νεοχωρίου.

Να ευχηθούμε σε όλους τους παίκτες της ομάδας αλλά και στο προπονητικό τιμ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχηθούμε στα γειτονικά σωματεία της περιοχής μας
(Ναυπακτιακό Αστέρα, Ατρόμητο Αντίρριου, ΑΟ Χάλκειας, ΑΟ Λυγιας, ΑΕ Παλαιοπαναγιάς) που είτε έχουν ξεκινήσει, είτε αναμένεται να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, καλή επιτυχία με υγεία και επιτυχία για την νέα σεζόν.

                                                                                                                                                             Η Διοικήση,

Ακαδημία Ναυπάκτου

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.