Τελευταια Νεα

10 Σεπ 2016

Ανακοίνωση του Άρη Αιτωλικού για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Άρη Αιτωλικού αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και παρουσιάζει το πλάνο που θα ακολουθηθεί από τους παράγοντες των "νησιωτών".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Στο πλαίσιο των τελευταίων γεγονότων, η Διοίκηση του Άρη Αιτωλικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας - και όχι μόνο – με διαφάνεια και ξεκάθαρη ματιά, για τα προηγούμενα και τα επικείμενα των τελευταίων ημερών, παρουσιάζει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς των διοικούντων και ανακοινώνει τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα της ομάδας μας.
Αρχικά όμως, θεωρούμε απαραίτητο να αποσαφηνιστεί ο τρόπος σκέψης των μελών του Δ.Σ. της ομάδας. Όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα άτομα τα οποία αποτελούν το παρόν Δ.Σ.του Συλλόγου, φάνηκε από τις πρώτες κιόλας στιγμές, ότι υπήρχε απόλυτη ταύτιση απόψεων σχετικά με τον τρόπο πού θά πρέπει νά διοικείται ένα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ποδοσφαιρικό σωματείο όπως ο Άρης Αιτωλικού, αλλά και κάθε συναγωνιζόμενο σωματείο της ίδιας κατηγορίας. Αρχικά έγινε ξεκάθαρο πως θα πρέπει αυτός ο τρόπος λειτουργίας να σχετίζεται και να συμβαδίζει με τα πρωτοφανή και σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια σε Παγκόσμιο επίπεδο και έχουν τραυματίσει βαριά την οικονομία της χώρας, πλήττοντας κάθε κοινωνική ομάδα και δομή στο σύνολό της, αλλά και κάθε πολίτη ατομικά.
Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν τα παραπάνω θέτουμε το εξής πλαίσιο
Θα πρέπει 1. Να πάψουν οι ομάδες – ερασιτεχνικά σωματεία - να στηρίζονται σε έναν παράγοντα που θα διαθέτει σημαντικά χρηματικά ποσά, εκμεταλλευόμενες τον “ρομαντισμό” του. Και επειδή είναι γνωστό σε όλους μας, πως τα έσοδα από αυτήν την δραστηριότητα είναι μηδενικά το βέβαιο αποτέλεσμα είναι μετά από κάποιο διάστημα, αυτός ο “ρομαντικός” να εγκαταλείπει τελείως τον χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου απογοητευμένος και σε πολλές περιπτωσεις σχεδόν αηδιασμένος - τα παραδείγματα πολλά, καί πρόσφατα!!!
2. Οι ομάδες – ερασιτεχνικά σωματεία - κάθε πολης ή χωριού να αξιοποιούν το δικό τους έμψυχο δυναμικό, από παιδιά της περιοχής, χωρίς νά δαπανώνται τεράστια για την εποχή μας, αλλά και την φιλοσοφία του Ερασιτεχνισμού ποσά, σε ποδοσφαιριστές, που εν τέλει είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να καλυφθούν, με αποτέλεσμα να δυσφημιζόνται άτομα, ομάδες και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και ολόκληρες οι πόλεις!
3. Οι ομάδες – ερασιτεχνικά σωματεία – να καλύπτουν με δικούς τούς πόρους τα έξοδά τους !!!!
Έτσι ξεκίνησε η περσινή χρονιά για την ομάδα μας με την καινούρια διοίκηση σε πλήρη σύμπνοια να διέπεται από την παραπάνω φιλοσοφία των 3 πυλώνων. Με όλους τους παίκτες και προπονητές που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα συζητήθηκε, αναλύθηκε και αποφασίστηκε η πορεία της ομάδας με το παραπάνω σκεπτικό.
Πορευτήκαμε λοιπόν έτσι την πρώτη μας χρονιά με την ομάδα μας να παίζει στην β' κατηγορία και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο και επισφραγίστηκε με την άνοδο της ομάδας στην α' κατηγορία δικαιώνοντας απολύτως την φιλοσοφία της ομάδας και της Διοίκησης και κυρίως τον Ερασιτεχνισμό που υπηρετήθηκε με συνέπεια.
Στο ίδιο επιτυχημένο, όπως αποδείχτηκε πλαίσιο, ξεκινήσαμε και την φετινή χρονιά στην α' πλέον κατηγορία. Δυστυχώς όμως διαπιστώσαμε ότι στην κατηγορία αυτή (α') ισχύουν άλλα πράγματα, ισχύουν διαφορετικές συμπεριφορές και υπάρχουν άγραφοι νόμοι που αν προσπαθήσεις να παραβείς, αυτόματα περνάς σε κάποια αντίπερα όχθη του συστήματος και επομένως θα σε πολεμήσουν!!!Για τον απλούστατο λόγο ότι τους χαλάς την μαγιά!!!
Σαν να τους κλέβεις το “βάζο με το μέλι” στο οποίο βάζουν τα δάχτυλα τους, κάποιοι παίχτες και προπονητές!!!!
Αυτοί λοιπόν, σε συνεργασία, με ορκισμένους εχθρούς του Άρη, πολεμούν ομάδα και Διοίκηση από το “καλημέρα” τής χρονιάς με στοχευμένες κινήσεις!!!
Εμπόδισαν με τα λεγόμενα τους παίχτες να έρθουν στην ομάδα,
Κατάφεραν να επηρεάσουν αρνητικά ορισμένους από τους υπάρχοντες παίκτες
Τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου, είναι ήδη γνωστά
Κακό κλίμα, πεσμένο ηθικό, αμφισβητήσεις και προβληματισμός για την πορεία της ομάδας, πράγματα που είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν αποχωρήσεις και αποδυνάμωση του έμψυχου υλικού.!!!!
Δεν γνωρίζουν όμως ότι,
αυτά τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και η νίκη τους φαινομενική και βραχύβια κι αυτό γιατί...
Το Δ.Σ.του Άρη Αιτωλικού απαρτίζεται από ανθρώπους που σε όλη τους την ζωή έχουν μάθει να παλεύουν και να ξεπερνούν με οποιοδήποτε τίμημα κάθε προσωπική, ιδεολογική, επαγγελματική αντιξοότητα... απαρτίζεται από ανθρώπους αυτοδημιούργητους που δεν τους χαρίστηκε ποτέ τίποτα!!!
Λέμε λοιπόν, πως οι άνθρωποι αυτής της στόφας, έχουν μάθει να μην βάζουν το κεφάλι κάτω, να δουλεύουν σκληρά... πολύ σκληρά, με το μυαλό, την καρδιά και το σώμα τους, να ακούν τα πάντα, να εξετάζουν, να ζυγίζουν και να λογαριάζουν, πάντα με θετικό τρόπο τα δεδομένα σχεδιάζοντας το αύριο, χωρίς να επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες που έχουν μόνο κακό να προσφέρουν !!!
Αυτοί οι άνθρωποι είμαστε εμείς, το σημερινό ενεργό Διοκητικό Συμβούλιο του Άρη Αιτωλικού και δηλώνουμε δημόσια και με στεντόρεια φωνή, πως ενωμένοι και σε πλήρη σύμπνοια, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα... θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε για το καλό του Άρη μας σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, που μη επηρεαζόμενοι από τις Κασσάνδρες, παραμένουν στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα προχωρήσουμε στον δύσκολο δρόμο που κάποιοι φρόντισαν να στρώσουν με αγκάθια.... ΑΛΛΑ στο τέλος θα ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!
« PREV
NEXT »

16 σχόλια

  1. Καλή είναι αυτή η θεώρηση των πραγμάτων γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αρκεί να γίνεται πράξη από αυτούς που την εκφράζουν ΠΑΝΤΑ κι όχι μόνο όταν θέλουν να καλύψουν λάθη και αδυναμίες τους. Κι επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο να δώσω ταπεινά μια συμβουλή :Μην πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα για να καλυψετε τους εαυτούς σας γιατί ο φιλαθλος κόσμος και ειδικά του Αιτωλικού γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια. Μην ψάχνετε για εχθρούς απλά ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάει για πέσιμο ο αρης(άποψη μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπλουμ δεν κανετε για τπτ μερικοι που το παιζεται και παραγοντες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ψεματα που ελεγαν σε ΟΛΟΥΣ γιατι δεν τα γραφουν στην ανακοινωση?? Το οτι εταζαν λαγους με πετραχειλια?? Ουτε αυτο... Το οτι ελεγαν οτι θέλουν να καταστρεψουν ολα τα γειτονικα σωματεια?? Ουτε αυτο... Τα 300 ευρω που ειχαν σαν ταριφα για καθε δελτιο που δεν ηταν δικο τους?? Ουτε αυτο... Αλλα ξερουν να μιλουν για ρομαντισμο... Αισχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΣΟΥΤ .ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΙΣΧΟΣ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΥΘΗΜΙΤΟΣ...... ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ.ΣΤΗΣΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΜΕ 4 ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 300ΕΥΡΑ.ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ 1000ΡΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΝΕ.ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΕ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΣΤΗΣΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΟ.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΙΜΟ ΤΑΞΙΜΟ......Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ....ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ..............

      Διαγραφή
    2. Καλα μη πληρώνεις τόσο πολύ εσύ χαλάρωσε λίγο.

      Διαγραφή
  7. Παρτε προπονητη αυτος που εχετε δε κανει για τιποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ρομαντισμός...γι αυτό για κάθε δελτίο ζητατε 300ρα...ντροπή ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δινω συγχαριτηρια στον τροπο που σκεφτωβται οι διοικουντες το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο πρεπει να στιριζεται σε ντοποιους νεαρους παικτες και οχι σε παικτες γυρολογους που φερνουν γυρα τις ομαδες ποια δτνει περισοτερα και αποκλειουν την εξεληξη καποιων ντοποιων ταλαντουχων μονο και μονο να ειναι η ομαδα στην α κατηγορια και ας μην παιζουν αιτωλικιωτες και τι εγινε αμα εισαι στην β αρκει να εχεις ενα υγειεσ σωματιο που θα γινει παραδειγμα και για αλλες ομαδες βλεπουμε σωματεια που στο παρελθον το προσφατο ριξανε πολλα χρηματα και τι καταφερανε τιποτε μερικα διαλυθηκαν σωστες οι αποψεις σας οσο για τον προπονητη τον νεο μαθαινω οτι ειναι πολλυ δουλευταρας και βοηθαει πολλυ τους νεους να εξελιχτουν μην κανεται πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ για την ανάρτηση! Κι απ'ό,τι βλέπω την έγραψε άνθρωπος εγγράμματος. Καλή επιτυχία, παιδιά (Δ.Σ. - παίχτες και προπονητής - όποτε προκύψει). Δυνατά, μπροστά, με τον κόσμο ΜΑΖΙ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπεις κανεναν κοσμο διπλα στην ομαδα εσυ? Γελαει ολος ο νομος με αυτους που ειναι μπροστινοι στον αρη και αυτοι βλεπουν φαντασματα και πρασινα αλογα για να καλυψουν τα χαλια τους

      Διαγραφή
  11. Το ξύλο ποιος θα το φάει να δούμε...ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.