Τελευταια Νεα

18 Σεπ 2016

Συνεχίζει στο Κύπελλο ο Αίολος...επόμενο εμπόδιο ο Αμύντας

Στη επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ προκρίθηκε ο Αίολος Αστακού που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Χολαργού με 62 - 53. Αυτή η νίκη είναι ιστορική για την ομάδα, καθώς φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά στο θεσμό του Κυπέλλου. Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Αίολου Αστακού θα είναι εντός έδρας ο Αμύντας που επιβλήθηκε του Αρκαδικού με 96 - 42.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη σχεδόν τη διάρκειά του. Οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ και τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σε εκείνο το διάστημα οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού δέχτηκαν μόλις 5 πόντους και έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Μποχωρίδης με 13 πόντους, ενώ πρώτος σκόρερ των νικητών και του αγώνα ήταν ο Χαρισμίδης με 16.


Δεκάλεπτα: 17 - 17, 31 - 33, 48 - 48, 53 - 62.
Διαιτητές: Σταματόπουλος-Τζαφλέρης-Ζαχαρής.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Κωνσταντίνος Παπαμάρκος): Αγγελόπουλος 5, Μαράντος, Μποχωρίδης 13, Αποστολίδης 9, Καλλινικίδης 4, Μοτσενίγος, Κουτρούλιας 8, Γκιζόγιαννης 6, Κιαπέκος, Τσιάκος 8.
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Μιχάλης Κουταλιανός): Μπρόζος 8, Θεοδωράκος, Κουμπούρας 6, Παπαδιονυσίου 9, Κατσαρές 5, Κακλαμάνος 4, Κιτσούλης 6, Χαρισμίδης 16, Γκιζόγιαννης 7.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.