Τελευταια Νεα

8 Σεπ 2016

Φιλική νίκη για τον Αλικυρναϊκό επί της Παιανίας Μάστρου

Φιλική νίκη με σκορ 3-0 για τον Αλικυρναϊκό επί της Παιανίας Μάστρου το απόγευμα της Τετάρτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Το σκορ στο παιχνίδι θα ανοίξει στο 30΄, ο Αλέξανδρος Φούντας από αριστερά θα βγάλει την σέντρα στην κάρδια της περιοχής, ο Τριφιάτης θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να στρώνεται στο αμαρκάριστο Λάτσο, ο τελευταίως με ψύχραιμο πλάσε θα κάνει το 1-0.
Η ομάδα του Αγίου Θωμά στο 44΄θα διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Κώστα Βασιλείου να πραγματοποιεί  σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα θα προσκρούσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μουρκογιάννη και θα καταλήξει στο βάθος της εστίας για να γίνει το 2-0.
Το τελικό σκορ 3-0 θα διαμορφώσει στο 55΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ζέρβας, μετά από ανατροπή του Κώστα Βασιλείου στην μεγάλη περιοχή.
Ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους είχαν οι δυο προπονητές, με τον τεχνικό του Αλικυρναϊκού Σπύρο Χαϊδάκη να θέλει να δει την κατάσταση που είναι οι παίκτες του λίγες μέρες πριν τον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Μεσολογγίου.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Καλύβας και Λιαλιαμπής.
Αλικυρναϊκός: (Σπύρος Χαϊδάκης) Τσιλιγιάννης, Βασιλείου Γ, Ζέρβας, Τριφιάτης Σ, Πασπαλιάρης, Ψαθας, Λάτσος, Φούντας Δ, Φούντας Αλ, Βασιλέιου Κ, Κολογιάννης.
Αγωνίστηκαν και οι: Ρισβάς, Κέσκος, Παπανικολάου, Μπούζας Π, Μπούζας Κ, Σαο, Μιχαλόπουλος, Σκαρλάτος, Υζεϊράι, Ξανθόπουλος, Βαλτογιάννης, Δερβίσης.
Παιανία Μάστρου: (Γιώργος Καπώνης) Μουρκογιάννης, Κουτσοθόδωρος Στ, Γάρος, Τσακαλώζος Λ, Καραμλητσος Π, Βασίλης, Σύρρος θ, Ράπτης, Κουτσοθόδωρος Αντ, Σύρρος Γ, Πιέρρος.

http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.