Τελευταια Νεα

11 Σεπ 2016

Πρόκριση για Θύελλα επί του Απόλλωνα με πρωταγωνιστή τον Ρεπανίδα

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πήρε η Θύελλα Παραβόλας που κέρδισε στο γήπεδό της τον Απόλλωνα Δοκιμίου με σκορ 4-2.
Στο 13' ο Κοτρότσος έκανε την ατομική ενέργεια μπήκε από δεξιά και με ένα σκαφτό πλασέ πάνω από τον Ανδριόπουλο έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα.
Στο 32' η Θύελλα ισοφάρισε σε 1-1 όταν ο Ζώγας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα έκανε γκελ μπροστά στον Θεοδωρακόπουλο που την βρήκε αλλά κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 40' ο Ρεπανίδας από δεξιά με ένα σκαφτό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Θεοδωρακόπουλου πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ.
Στο 40' σε σέντρα από δεξιά για τον Απόλλωνα η άμυνα της Θύελλας δεν απομάκρυνε και ο Ζαχαράκης από κοντά ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 51' σε φάουλ από δεξιά ο Ρεπανίδας με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του θεοδωρακόπουλου που που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.
Το τελικό 4-2 έκανε ο Σταμάτης Λευτέρης με πλασέ στο 91'.

Θύελλα Παραβόλας (Ανδρέας Κονδύλης): Ανδριόπουλος, Κόκκαλης, Ντζάλας (61' Σελιμάς Αλ), Μπλέτσας, Ταμπάκης, Τσιμπούκας, Ρεπανίδας, Ζώγας, Σταμάτης Ε., Καμμένος (82' Σταμάτης Γ.), Λιάρος Μ. (72' Μάκος)
Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας, Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Δαλαγιώργος (52' λ.τ. Αθανασίου Δ.), Κοτρότσος, Καρτσακλής (86' Πίτλιγλκερ), Κορομηλάς, Αρκουμάνης (70' Σταύρου), Ζαχαράκης, Γιαννακάς




« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. Δοκιμι γερά η Β ειναι κοντα...Που κατάντησε το δοκιμι να τους γλεντάει ο ρεπανιδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την μπάλα που ξέρει ο ρεπανίδας δεν την ξέρει ολο το δοκίμι μαζι..

      Διαγραφή
  2. Ναι εδω δεν μπορει να κερδίσει τους γερολυκους τις παραβολας ποιον θα κερδίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια δεν φταιει ο πολυ καλος ρεπανιδας ο υπεροπτης φταιει που ο αλλος γυρνα στης 6 το πρωι και αυτος τον βαζει να παιξει μπαλα μαλον δεν θα θελεινα κανει παρελαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και τωρα ας του παρει και το κεφαλι να τον αποτελειωσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η φανελα της καθε ομαδας ειναι πραγμα το οποιο θα πρεπει να το αντιμετωπιζουν οι παιχτες τιμια και με αγαπη,οποιος θελει χρηματα η πιστευει οτι θα παρει χρηματα ας φυγει,ειναι απλα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανερά η κρυφα;Η μιση περνούν στα μουλωχτά τα λεφτα τους και ασε την αγαπη και την τιμιότητα γελιόμαστε ολα μαθαίνονται ....

      Διαγραφή
  7. μπορει να ξερεις κατι παραπανω για να το λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.