Τελευταια Νεα

24 Σεπ 2016

Ανακοίνωσε μεταγραφές και ρόστερ ο ΠΑΟΚ Καλυβίων

Τις μεταγραφές και το ρόστερ της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στη Β΄ Κατηγορία ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Καλυβίων. Μετά τον υποβιβασμό υπήρξε ένα διάστημα αβεβαιότητας, όμως η περσινή διοίκηση βγήκε ξανά μπροστά και "έτρεξε" τις εξελίξεις στην ομάδα, δίνοντας τα ηνία στο Θόδωρο Βαϊνά.
Το ρόστερ ανανεώθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου και σε σχέση με την περσινή χρονιά παρέμειναν οι Δημήτρης Καγκαράς, Ηλίας Νταλαπέρας, Νίκος Τριανταφύλλου, Νώντας Καρασάββας, Νίκος Μυγδάκης, Κώστας Ρεπετσάς, Κώστας Στρατόπουλος και Θανάσης Μπελεβώνης.
Με μεταγραφή αποκτήθηκαν οι: Κώστας Ζαχαράκης επιθετικός από την Α.Ε. Βάλτου, Πάνος Σαμαράς τερματοφύλακας από τον Κεραυνό Μυρτιάς, Βασίλης Βελέντζας μεσοεπιθετικός από Κεραυνό Μυρτιάς, Χρήστος Πατσαούρας αμυντικός από Κεραυνό Μυρτιάς, Πάνος Γαλάνης αμυντικός από Αετό Σταμνάς, Ηλίας Γαντζούδης μέσος από Αετό Σταμνάς, Χριστόφορος Μπλάνης μέσος από Αετό Σταμνάς, Δημήτρης Κουκογιάννης επιθετικό από Αετό Σταμνάς, Κώστας Αυγέρης τερματοφύλακας από Αετό Σταμνάς, Γιάννης Μιχάλης τερματοφύλακας από Φλόγα Παλαιομάνινας και Στράτος Ηλιάδης μέσος από Άρη Λεπενούς, ενώ πρώτη φορά θα αγωνιστεί ο Κώστας Ψιλογιαννόπουλος.
Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα πρόσθεσε στο ρόστερ της τον αμυντικό Χρήστο Γκορόγια από τον Κεραυνό Μυρτιάς και το δεξιό μπακ Χρήστο Λιούλιο από τον Κεραυνό Ποταμούλας.
Φυσικά η μεγάλη μεταγραφή είναι αυτή του Χρήστου Κουτσοσπύρου με τον έμπειρο επιθετικό να αφήνει τις Εθνικές Κατηγορίες και να επιστρέφει στο Νομό παίζοντας μπάλα στον ΠΑΟΚ. Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Συλλόγου, ενώ σημαντική θα είναι και η βοήθεια που θα προσφέρουν ο Μάκης Μπελεβώνης και ο παίκτης - προπονητής Θόδωρος Βαϊνάς.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του μέσου Χρήστου Αυγέρη από την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ άλλη προσθήκη θα υπάρξει μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο.
Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία πως το ρόστερ είναι πλήρες και ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Συλλόγου και στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει.

 
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.