Τελευταια Νεα

18 Σεπ 2016

Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα η Φλόγα αναγκασε σε βαριά ήττα την Α.Ε.Μ.

Η Φλόγα Παλαιομάνινας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Α.Ε.Μ. κερδίζοντας με 4 - 1 στο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη με σωστή τακτική πήρε μια εμφατική νίκη και έδειξε ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην Α΄ Κατηγορία. Η Α.Ε.Μ. δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε και όπως περίμενε ο κόσμος της που βρέθηκε στο γήπεδο και υπέστη μια βαριά ήττα.
Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 0 - 3, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν προς το τέλος με 10 παίκτες. Στο 17΄ ο Ντζιμάνης μετά από κόρνερ του Καρύμπα έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 0 - 1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πιστιόλης κέρδισε πέναλτι και ο Μπάμπης Νάκος έκανε το 0 - 2. Στο 44΄ η Α.Ε.Μ. έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πασπαλιάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στην εκτέλεση του φάουλ ένα λεπτό αργότερα ο Καρύμπας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 3.
Η Α.Ε.Μ. μείωσε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν το 51ο λεπτό όταν ο Μιχαλόπουλος με σουτ νίκησε το Διαμαντή και έκανε το 1 - 3. Η συνέχεια ανήκε στη Φλόγα που έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Πιστιόλη για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Στο 81΄ ο Μαντέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες και στην εκτέλεση του φάουλ ο Νούλας σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 4. 

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.
10΄ Αδύναμο σουτ του Μπαλαούρα με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Διαμαντής.
14΄ Εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα στο δεύτερο δοκάρι, προβολή Νταλαπέρα με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, όμως έγκαιρα ο πρώτος βοηθός θα υποδείξει τον παίκτη της Φλόγας σε θέση οφσάιντ.
17΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Καρύμπα στο πρώτο δοκάρι, κεφαλιά Ντζιμάνη 0 - 1.
25΄ Ο Νάκος θα βρει όμορφα τον Πιστιόλη, το σουτ του τελευταίου θα περάσει άουτ.
27΄ Γκολ. Ο Πιστιόλης θα τσιμπήσει όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή με αυτή να βρίσκει στο χέρι του Πασπαλιάρη, με την βοήθεια του πρώτου βοηθού ο ρέφερι θα σφυρίξει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Νάκος και θα κάνει το 0 - 2.
44΄ Γρήγορη αντεπίθεση για τη Φλόγα με τον Πιστιόλη να ανατρέπεται από τον Πασπαλιάρη που θα αντικρύσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παναγιωτόπουλου και θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, με 10 η ΑΕΜ.
45΄ Γκολ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Ζέρβα 0 - 3.
51΄ Γκολ. Σέντρα του Βασιλάρη στο ύψος της περιοχής, σουτ του Μιχαλόπουλου και 1 - 3.
52΄ Σέντρα σουτ του Βασιλάρη από αριστερά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
58΄ Λάθος απομάκρυνση του Μπαλαούρα που θα γλιστρήσει κιόλας με τον Πιστιόλη να γίνεται κάτοχος της μπάλας, το πλάσε που θα επιχειρήσει όμως από πλάγια θέση με εξουδετερωμένο το Ζέρβα θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
64΄ Εκτέλεση φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα, με το Μιχαλόπουλο να βρίσκει τη μπάλα με το τακουνάκι και αυτή να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
67΄ Σέντρα από αριστερά του Χριστόπουλου, πλασέ του Πιστιόλη πάνω στην κίνηση, ο Ζέρβας στην γωνία του θα απομακρύνει σωτήρια την μπάλα.
73΄ Σέντρα σουτ του Νάκου, με υπερένταση θα απομακρύνει ο Ζέρβας με τα ακροδάχτυλα την μπάλα.
76΄ Σέντρα από δεξιά για τη Φλόγα, πάνω στην γραμμή του τέρματος ο Πιστιόλης δε θα μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το Ζέρβα για ακόμα μια φορά να διώχνει σε κόρνερ.
81΄ Στην κόντρα για ακόμα μια φορά η Φλόγα λόγω των μεγάλων κενών στην άμυνα από τους παίκτες τις ΑΕΜ που έχουν βγει μπροστά για να σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα, ο Πιστιόλης θα ανατραπεί από το Μαντέλο που θα αντικρύσει και αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη και θα αποχωρίσει για τα αποδυτήρια, με 9 οι γηπεδούχοι.
82΄ Γκολ. Την εκτέλεση του φάουλ θα αναλάβει ο Σπύρος Νούλας και θα κάνει το 1 - 4.
88΄ Δυνατό σουτ από πλάγια θέση του Νταλαπέρα, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Μαντέλος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Γαβρίνας, Αυτζής (60΄ Ζέρβας Ν.), Ρισβάς (46΄ Βασιλάρης).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής, Μπούρος (88΄ Καπετανάκης), Νούλας Β., Ψήφης, Ντζιμάνης, Καντάνης, Χριστόπουλος, Καρύμπας (67΄ Νούλας Σ.), Πιστιόλης (85΄ Ξευγένης), Νάκος, Νταλαπέρας.


πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. Μααααα...5-0 δεν θα πήγαινε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να πάει ή αεμ με τα γεροντια ρε παιδιά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να μας πει κ ο Βαλαντης? Μονο οι προπονηταραδες κανουν. Με αυτον προπονητη 5 στην ΑΕΜ.Τι? Οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγάλατε παλι γλώσσα Πρωταθλητές του Σεπτεμβρίου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασχολήσου με την ομάδα σου γιατί εσύ είσαι ο ίδιος που έλεγες λίγο τον βαλαντη κακό το νακο αργό τον νταλαπερα και ούτω καθεξής...αλλά τώρα το γύρισες το μπιφτέκι και σου φταίει ότι βγάλαμε γλώσσα..όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...περαστικά σου λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.