Τελευταια Νεα

28 Σεπ 2016

Παράσχος για Παναιτωλικό: θα είναι πολύ δύσκολο

Μεγάλο σεβασμό προς τον Παναιτωλικό επιδεικνύει ο Γιώργος Παράσχος βάσει των όσων είπε σχετικώς στους παίκτες του στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της εβδομάδας, τη Δευτέρα.



Ο τεχνικός του Πλατανιά υπολογίζει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του Αγρινίου που αποτελεί την 4η φετινή αντίπαλο των "ερυθρολεύκων" στη Σούπερ Λιγκ και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των "Χανιώτικων Νέων", απαιτεί την μεγάλη προσοχή των παικτών του καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έτσι ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο την Κυριακή.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Παράσχος τόνισε -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας- τα εξής στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά σας και φυσικά από το αποτέλεσμα. Ανταποκριθήκατε στις ανάγκες του παιχνιδιού σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και μπορούσαμε στο τέλος να είχαμε κερδίσει κιόλας. Τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Να ξέρετε ότι αυτό το ματς δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έχουμε παίξει μέχρι τώρα... Θέλει πολύ δουλειά όλη την εβδομάδα και απαιτώ να είσαστε σοβαροί τις επόμενες ημέρες γιατί το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή, θα είναι πολύ δύσκολο»
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.