Τελευταια Νεα

28 Σεπ 2016

Τακτική ενόψει Παναιτωλικού στον Πλατανιά

Δεν αποδείχτηκε σοβαρό το πρόβλημα τραυματισμού για τον Θανάση Τσουράκη ο οποίος μετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης για τον Πλατανιά. Ο "Γερμανός" περιλαμβάνεται κανονικά έτσι στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.



Οπως γίνεται γνωστό, ο Τσουράκης είχε χτυπήσει γόνατο με γόνατο στην προπόνηση της Δευτέρας με συμπαίκτη του, αλλά την Τρίτη έδειξε ότι είναι μία χαρά. Ετσι, ουσιαστικά, προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Πλατανιά εν όψει του αγώνα της Κυριακής, που όπως τονίζει και ο Γιώργος Παράσχος τον θεωρεί ως τον πιο δύσκολο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα για την ομάδα του.
Τώρα, σε ό,τι αφορά το προπονητικό πρόγραμμα, ο τεχνικός του Πλατανιά δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική ενώ πραγματοποίησε διπλό στο μισό γήπεδο, χωρίζοντας τους παίκτες του "ανακατεμένους". Ουσιαστικά, για τα πλάνα της 11άδας που έχει στο μυαλό του θα ανοίξει τα χαρτιά τους στις προπονήσεις των επομένων ημερών. Σημειώνεται δε σε αυτό το σημείο ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με ΠΑΣ και Λεβαδειακό, ο Παράσχος έχει παρατάξει την ίδια ακριβώς σύνθεση. 

 http://www.athlitiko.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.