Τελευταια Νεα

18 Σεπ 2016

Γιάννης Καραμπούλης: Σπουδαία νίκη ψυχολογίας

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Αρης Αιτωλικού που πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα του Α.Ο.Χάλκειας. Ο νεαρός τεχνικός των "νησιωτών", Γιάννης Καραμπούλης, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο οlatagoal.gr.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Ξεκινήσαμε το ματς δυνατά και δείξαμε απτή αρχή ότι μπήκαμε για τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα.οι παίχτες μου κατάλαβαν μέσα στη βδομάδα το τρόπο με τον οποίο θέλω να αγωνίζονται. Κερδίσαμε τη μάχη του κέντρου και είχαμε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ με κάποιες κλασσικές ευκαιρίες. Hταν μια σπουδαία νίκη ψυχολογίας της ομάδας μου και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου. το πρωτάθλημα μόλις άρχισε και θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα σε θέματα τακτικής.


« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. μπραβο κυριε καραμπουλη πολυ παθος η ομαδα ..καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω για τα καλα σας λογια!η δουλεια μου θα φανει.πιστευω οτι θα τα καταφερω.!ευχαριστω για τη στηριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι γελοίος φίλε που απαντάς για εμένα..μερικοί έχετε καταντήσει γραφικοί που πάνω στην ανωνυμότητα σας οργιάζετε.ας τελειώνει πλέον ολο αυτο.Γιάννης Καραμπούλης

      Διαγραφή
    2. Ο κ. Καραμπουλης δεν έχει απαντήσει μέσω των σχολίων στην ανάρτηση.
      Αν ήθελε να το κάνει θα το έκανε με όνομα, οπότε εσύ γλυκέ μου ανώνυμε μην εργάζεσαι τόσο σκληρά στην εξάσκηση του πληκτρολογίου. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    3. Ο κ. Καραμπουλης δεν εχει απαντήσει στην ανάρτηση μέσω σχολίων.
      Όποτε καλέ μου ανώνυμε θα σε παρακαλούσα την σκληρή δουλειά της εξασκήσεις του πληκτρολογίου να μην την πολύ - χρησιμοποιείς. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.