Τελευταια Νεα

13 Σεπ 2016

Απόλλων Δοκιμίου ετών 57

 
Γενέθλια έχει σήμερα ο Απόλλων Δοκιμίου ο οποίος γίνεται 57 ετών. Σαν σήμερα πριν από 57 χρόνια στις 13/9/1959 ιδρύθηκε η ομάδα του Δοκιμίου.
Η διοίκηση με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της ομάδας στο  facebook ανάρτησε φωτογραφία της πρώτης ομάδας, την έγκριση του καταστατικού και έγραψε:

57 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ.( 13/9/1959 - 13/9/2016)
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.
Για πρωτη φορα και με πολυ σεβασμο θα αναρτησουμε σημερα στα γενεθλια του ΑΠΟΛΛΩΝ το πρωτο προσωρινο συμβουλιο και τα 32 ιδρυτικα μελη .Χαρη σε αυτους εχουμε σημερα την ΟΜΑΔΑ μας και αισθανομαστε υπεριφανοι, τοσο για αυτους οσο και για τον ΑΠΟΛΛΩΝ.



« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΕΣ ΠΙΚΡΕΣ,ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 100ΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΑΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ,ΟΜΩς ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ [ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ]ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ,ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΠΕΡΣΥΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ!
    -Ο-
    ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.