Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2016

Με το δεξί η Θύελλα Αγίου Ανδρέα...3 - 1 τον Αστέρα Καμαρούλας

Σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου η Θύελλα Αγίου Ανδρέα επικράτησε με 3 - 1 του Αστέρα Καμαρούλας. Η ομάδα του Δημήτρη Λώλου κατάφερε να εκμεταλλευτεί σε μεγαλύτερο βαθμό από την αντίπαλό της τις ευκαιρίες που δημιούργησε και μπήκε με το "δεξί" στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και δημιουργώντας "ρήγματα" στο αριστερό άκρο της Θύελλας έχασαν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ενώ μετά το ημίωρο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και έκαναν φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Το 0 - 0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου και όλα προμήνυαν ντέρμπι και στο δεύτερο μέρος.
Στο 3ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η Θύελλα άνοιξε το σκορ. Ο Τσάμης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ζαπαντιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν εννέα λεπτά αργότερα με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Κωστακιώτη. Η Θύελλα ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ στο 60ο λεπτό. Ο Λίλας έβγαλε κάθετη πάσα, ο Ζαπαντιώτης που ήταν οφσάιντ δεν κινήθηκε στη μπάλα και ο Τσάμης που καλύπτονταν βγήκε απέναντι στον Κόκκαλη και με πλασέ σκόραρε. Ο Κωστακιώτης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 73΄, όμως το σουτ που επιχείρησε, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 94΄ ο Τσάμης δε νίκησε τον Κόκκαλη με το πλασέ που επιχείρησε να περνάει ελάχιστα άουτ, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Ζαπαντιώτης βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Αστέρα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 - 3.

Το φιλμ του αγώνα.

Γύρισμα του Καραπιπέρη από δεξιά ο Κωστακιώτης έκανε το πλασέ από καλή θέση και η μπάλα κόντραρε στον Τσιντζέλη.
Πάσα του Λαΐνα στον Καραπιπέρη που από πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ.
Φάουλ του Σαλαγιάννη από πλάγια δεξιά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
31΄ Σουτ του Τσάμη από πλάγια αριστερά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
33΄ Πάσα του Ζαπαντιώτη στο Λίλα που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο Μήτσο και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
35΄ Σέντρα του Ζαπαντιώτη από αριστερά ο Ζήσης από καλή θέση δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
40΄ Σουτ του Ευαγγελόπουλου από πλάγια αριστερά η μπάλα έφυγε άουτ.
44΄ Φάουλ του Μπαρλίκα με γέμισμα στην περιοχή, ο Τσάμης πρόλαβε την έξοδο του Κόκκαλη, αλλά στην κεφαλιά που επιχείρησε η μπάλα έφυγε άουτ.
48΄ Γκολ. Σέντρα του Τσάμη από αριστερά ο Ζαπαντιώτης με σουτ από το ύψος του πέναλτι κάνει το 0 - 1.
57΄ Γκολ. Ο Κωστακιώτης με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τον Αστέρα.
60΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Λίλα ο Ζαπαντιώτης που είναι οφσάιντ δεν κάνει κίνηση στη μπάλα και ο Τσάμης βγαίνει απέναντι στον Κόκκαλη και με πλασέ κάνει το 1 - 2.
69΄ Σέντρα του Τσιντζέλη από δεξιά κεφαλιά του Κρανιά η μπάλα φεύγει άουτ.
73΄ Σουτ του Κωστακιώτη λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μόσχου.
94΄ Ο Τσάμης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο, προχώρησε και από το ύψος της περιοχής απέναντι στον Κόκκαλη πλάσαρε με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
94΄ Γκολ. Ο Ζήσης με βαθιά μπαλιά βγάζει στον κενό χώρο το Ζαπαντιώτη που με ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 1 - 3.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Κόκκαλης, Αριστόπουλος Ι., Σαλαγιάννης, Μήτσος, Δανιάς (67΄ Αθανασόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Καραπιπέρης (62΄ Καπέλης), Ζωγράφος (46΄ Αριστόπουλος Α.), Αυγέρης, Λαΐνας, Κωστακιώτης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (Δημήτρης Λώλος): Μόσχος, Τσιντζέλης Α., Λάμπος Α. (46΄ Κρανιάς), Μπαρλίκας, Μαϊκαντής (75΄ λ.τ. Κίτσος), Νταραντούμης (88΄ λ.τ. Λάμπος Α.Κ.), Ευαγγελόπουλος, Λίλας, Ζήσης, Τσάμης, Ζαπαντιώτης.
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.