Τελευταια Νεα

8 Σεπ 2016

Νέος Θέρμιος Απόλλων: Ο τυχερός αριθμός που κερδίζει το αυτοκίνητο smart

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα. Ο αριθμός 1942 κερδίζει ένα αυτοκίνητο smart.





« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. ο τυχερος που αγορασε το λαχνο δεν βρεθηκε,αρα δεν το κερδισε κανεις.σωστα;; το αυτοκινητο τοτε που πηγε;;;;καλα για ποσο ηλιθιους μας περνατε;; αλλα αφου βρισκετε κοροιδα στα πανυγιρια και τους πουλατε φουμαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα να το παρης εσυ και ας μην πηρες λαχνο.Μαλλον μονο για αρνητικα σχολεια σε εχουν.Αλλα για να γραφεις για κοροιδια και πανηγυρια μονος σου εχεις γραψει τι εισαι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορόιδο είσαι εσυ που πληρώνεις παίχτες απο την τσέπη σου. Ο λαχνός πουλήθηκε και ξέρουμε και που γιατι τα νούμερα του ίδιου μπλοκ τα ειχε θερμιος. Τωρα αν καποια τον έχασε δεν φταίμε εμεις. Ειναι σαν να πιάσεις το τζόκερ και να μην εχεις το δελτίο να πας να πάρεις τα λεφτα. Κάπως ετσι ειναι και με το αμάξι. Απλα εσεις που θέλετε να πείτε την βλακεία σας την λέτε γιατι έχετε τα προβλήματα σας. Και δεν έχω χρόνο να στα λύσω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιοσσσσς εχει το 1942 νούμερο το αμάξι βρίσκεται στην μάντρα του καπελάκι για να παραλάβει το αμάξι. Πρώτα όμως θελουμε μα βρεθεί το τυχερό απόκομμα. Και όνομα να γράφαμε πάνω στους λαχνούς αν ο τυχερός ειχε χάσει το απόκομμα πάλι δεν θα μπορούσε να πάρει το αμάξι αν δεν ειχε τον τυχερό λαχνό μαζι του. Αυτο λέει ο νόμος για τους αγράμματους !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποιοσσσσς εχει το 1942 νούμερο το αμάξι βρίσκεται στην μάντρα του καπελάκι για να παραλάβει το αμάξι. Πρώτα όμως θελουμε μα βρεθεί το τυχερό απόκομμα. Και όνομα να γράφαμε πάνω στους λαχνούς αν ο τυχερός ειχε χάσει το απόκομμα πάλι δεν θα μπορούσε να πάρει το αμάξι αν δεν ειχε τον τυχερό λαχνό μαζι του. Αυτο λέει ο νόμος για τους αγράμματους !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλοί λαχνοί χάθηκαν και άλλη πετάχτηκαν. Σε αυτο το κομμάτι δεν ειναι υπεύθυνη η άνθρωποι του θερμιου Απόλλωνα. Αλλα σας ξανα λέω οτι αν ο τυχερός που ειχε τον λαχνό τον εχει χάσει πάλι δεν μπορεί να παραλάβει το αμάξι και ας κράταγα με εμεις στοιχεία στο απόκομμα που κράταγε η ομάδα. Η διάρκεια που δίνει ο νόμος ειναι 3 μήνες για να παραλάβουν το αμάξι. Αυτο θα βγει πάλι στα σάιτ και σε άφησα σε πολλά μέρη του νόμου μας. Γιατι οι λαχνοί που πουλήθηκαν ηταν παρα πολυ και οι λαχνοί που δεν πουλήθηκαν για τους άπιστους ειναι στο αρχείο της ομάδας για τον οποιοδήποτε έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απαντας πολιτισμενα εσυ τουλαχιστον γιαυτο εχω δυο αποριες αν θες απαντας,πρωτον γιατι το αμαξι ηρθε κ το πηρε υπαληλλος του καπελακη ακριβως την επομενη της κληρωσεις;;;; που ξερατε οτι δεν θα βρεθει ο τυχερος;;κ στο θερμο δεν υπηρχε χωρος να φυλαχτει το αμαξι;;;;κ δευτερον μετα τους τρεις μηνες τι θα γινει θα το ξαναπουλησετε για του χρονου;;; κ ξανα θα βρεθει ο αφηρημενος που θα χασει το λαχνο εεεε;;;;;

      Διαγραφή
  7. Ο υπάλληλος του καπελάκι ηρθε και πήρε το αμάξι γιατι το αμάξι ειναι ιδιώτη. Κανενας διωτης δεν αφήνει το αμάξι του πουθενά χωρις ασφάλεια και χωρις να γινει η μεταβίβαση.οποιος θέλει να δει το αμάξι ειναι στην μάντρα του καπελάκι και να πάρει περισσότερες πληροφορίες σε ποιον ανήκει. !!! Το αμάξι ειναι στην κατοχή του θερμιου Απόλλωνα γιατι ειναι πληρωμένο το ΔΣ θα βγάλει άφησες να κολλήσει σε ναυπακτο και το γύρο της αιτ/ νιασσσς και το περιθώριο για τον τυχερό ειναι 3 μήνες. Μετά το αμάξι θα ξανα κληρωθεί σε αλλη κλήρωση η θα πουληθεί. Οτι άλλο θες σε απαντήσει ξερεις που θα βρεις το ΔΣ για να σου δώσει απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο υπάλληλος του καπελάκι ηρθε και πήρε το αμάξι γιατι το αμάξι ειναι ιδιώτη. Κανενας διωτης δεν αφήνει το αμάξι του πουθενά χωρις ασφάλεια και χωρις να γινει η μεταβίβαση.οποιος θέλει να δει το αμάξι ειναι στην μάντρα του καπελάκι και να πάρει περισσότερες πληροφορίες σε ποιον ανήκει. !!! Το αμάξι ειναι στην κατοχή του θερμιου Απόλλωνα γιατι ειναι πληρωμένο το ΔΣ θα βγάλει άφησες να κολλήσει σε ναυπακτο και το γύρο της αιτ/ νιασσσς και το περιθώριο για τον τυχερό ειναι 3 μήνες. Μετά το αμάξι θα ξανα κληρωθεί σε αλλη κλήρωση η θα πουληθεί. Οτι άλλο θες σε απαντήσει ξερεις που θα βρεις το ΔΣ για να σου δώσει απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα ιδια λεμε μονο που εσυ το λες αλλιως το παραμυθι. θα το ξανακληρωσεις, πως;;;; θα ξαναπουλησεις λαχνους;; θα ξαναπουλησεις φουμαρα στο κοσμο. αν το καταφερεις εγω σου βγαζω το καπελο. αλλα αυτα που λες δεν στεκουν... ξαναδιαβασε τι γραφεις και θα δεις πως δεν πηθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.