Τελευταια Νεα

14 Αυγ 2016

Παρελθόν από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα ο Λίλας

Δε θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα ο Φρανκ Λίλας. Ο 20χρονος που αγωνίζεται σα στόπερ και σαν αμυντικός χαφ δε θα αγωνιστεί τελικά στην ομάδα του Θέρμου και οι λόγοι δεν είναι ακόμα γνωστοί. Ο Λίλας που πέρσι έπαιξε στον Αετό Σταμνάς και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανηλειακού ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο Νομό μας.
« PREV
NEXT »

14 σχόλια

  1. Αυτό είναι καλό η κακό νέο? Ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη συνεχεια εργαλειο ....πρωτα την σχολη σου και μετα τα υπολοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλώ πληρώνεται αλλα πρώτα πρεπει να το δεις το καλώ και μετά να πληρώσεις. Τα λάθη του προηγούμενου προέδρου δεν θα τα κάνουμε κσι εμεις. Λιλα δώσε για να πάρεις εδω δεν ειναι σπίτι για άστεγους !!! Εδω είμαστε μια οικογένεια που βοηθάει ο ένας τον άλλον. Εσυ θες μια ομάδα για να σου πληρώνει τα έξοδα και να κάθεσαι στον πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λαθη του προηγουμενου προεδρου εφεραν την ομαδα στην πρωτη θεση...θα δουμε φετος που η ομαδα θα πεσει με αυτην την διοικηση τι θα γινει...οπως και να χει το παιδι προλαβε να διορθωσει το λαθος του να ερχοταν σε αυτην την ομαδα αυτην την χρονια εστω και αν το καταλαβε αργα

      Διαγραφή
  4. Απαντάς πελατακοοοοο και ταυτόχρονα εχεις και το μυαλο σου οταν γράφεις μην έρθει κανένας απο πίσω σου και σου ρίξει καμία φάπα σαν εκείνες που μαζευεσσσς πριν λίγα χρόνια. !!!!!! Εμεις θα πέσουμε και θα έρθεις εσυ με τον παλιό πρόεδρο για να την ανεβάσετε όπως τα προηγούμενα χρόνια. !!!!!!!!! 8-9 κάπου τόσα πάλευαν οι παλιοί. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω μια εύλογη απορία. Όλοι εσείς που γράφετε τα παραπάνω ακαταλαβίστικα και ανορθόγραφα πράγματα, υπάρχει έστω και μια περίπτωση να αγαπάτε το ΘΕΡΜΟ?Είμαι 100 % σίγουρος πως όχι. Ακούστε κύριοι για να τελειωνει αυτή η ιστορία και να μην μας κοροϊδεύουν και οι παρακάτω. Εμενα σαν Θερμιωτη δεν με νοιάζει τι έκανε ο προηγούμενος πρόεδρος τι κάνει ο καινούργιος και τι θα κάνει ο μελλοντικός .Εκεινο που με νοιάζει είναι να έχει το χωριό μου μια ομάδα η οποία να στέκεται στην κατηγορία με αξιοπρέπεια. Τώρα όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει με οποιαδήποτε τρόπο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που διαβάζω αυτές τις βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κακα εσυ που είσαι ορθογραφημενος θα πω στον Τσίπρα που στον εχει μεσααααααα να σε βάλει σε θέση για να στέλνεις γράμματα στους πολίτες για να τους λες ποιοι ήταν αυτοί που σε φέρανε σε αυτοί την καντατιαααααααα και δεν εχεις να φας!!! Αυτο μου λες οτι θα κρίνεις εσυ εμάς για τον διχασμό που σπείρανε οι άλλοι και τωρα κάνουν αλεξοκολιες κσι κολοτουμπες. Άσε ρε φίλε που θα μας πεις μάγκες κσι ιστορίες. Ενδιαφέρεστε όλοι απο την καρέκλα και απο το καφενείο. Άμα ενδιαφέρεσαι να πας να καταθέσεις της προτάσεις σου για το καλώ της ομάδας σε αυτούς που ειναι μπροστά τωρα !!! Όχι απο μηνύματα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με πια κριτήρια θες να μας κρίνεις εσυ ρε καρπαζοεισπρακτορα!!!!! Τόσα χρόνια που είσουνα να κρίνεις αυτούς που κάνανε το ποδόσφαιρο στο θερμό σαν τα μούτρα τους!!!! Ο ένας μαύρος απο τα φουγάρα και ο άλλος άσπρος απο τα σακιααααααααααααα!!!!!!!!!! Ο ένας πιο ΑΣχετος απο τον άλλον !!!!!!! Και ηρθε και ο γιατρός με το πούρο το ψεύτικο να κάνει τον παράγοντα !!!!!! Κριμαααααααααααααααααααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδερφε θα πεσει θερμος να σε καψει εκατο φορες εχεις γραψει το θερμο και το τονιζεις στο ομικρον.ελεος....

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.