Τελευταια Νεα

27 Αυγ 2016

Φιλική νίκη επί της Φλόγας για την Αναγέννηση Θέρμου

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων Ζαχαράκη η Αναγέννηση Θέρμου κέρδισε με 2 - 1 τη Φλόγα Παλαιομάνινας. Η ομάδα του Πάνου Τούρκα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση παίρνοντας τη νίκη.
Στο πρώτο μέρος η Φλόγα που παρατάχτηκε με απουσίες βασικών παικτών είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες. Σε μία από αυτές ο Άρης Ξευγένης άνοιξε το σκορ με σουτ στο 32΄. Στο διάστημα αυτό η Αναγέννηση προσπάθησε να απειλήσει με στημένες φάσεις, χωρίς όμως να νικήσει το Διαμαντή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Θέρμου πίεσε περισσότερο και είχε καλύτερη κυκλοφορία σε σχέση με το πρώτο με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και τελικά η Αναγέννηση σκόραρε δύο φορές. Στο 70ο λεπτό ο Φώτης Μπαλάφας με πλασέ έκανε το 1 - 1 και στο 79΄ ο Βασίλης Μαραγιάννης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 - 2.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλαντής Ζώης): Διαμαντής (46΄ Κατερινόπουλος), Μπούρος (80΄ Μίκας), Νούλας Β., Καντάνης Γ., Στριμένος, Νούλας Σ., Χριστόπουλος, Νταλαπέρας (75΄ Φάτσαλης), Καρύμπας (46΄ Ψηφής), Νάκος, Ξευγένης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Πάνος Τούρκας): Μπαλάφας Κ. (46΄ Ταράτσας), Καλλιακμάνης Δ., Γιαννοκώστας, Ξανθόπουλος Ε. (46΄ Μαραγιάννης Β.), Μπίστας, Κουρσάρης, Αριστόπουλος, Μπαλάφας Φ. (70΄ Μπατής), Τσοπανάς, Μαραγιάννης Γ. (75΄ Τσατσαράγκος), Σπυριλιώτης.
« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. Μπράβο παιδιά καλα πήγατε !!! Αν πέφτανε 4 ομάδες φετος θα ηταν και οι δυο υποψήφιες για πέσιμο !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ξευγενης είναι λίγο πιο ελαφρύς από το ροναλντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφέ Άρη τι μιλάνε τα γατιά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.