Τελευταια Νεα

10 Αυγ 2016

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Αστέρα Αγρινίου

Κανονικά θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας ο Αστέρας Αγρινίου. Η ιστορική ομάδα παρά την αβεβαιότητα που υπήρχε, συνεχίζει την πορεία της στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και πλέον οι εξελίξεις τρέχουν. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα επιλέξει τον προπονητή και θα έχει τις επαφές με τους παίκτες που θα παραμείνουν και θα αποκτηθούν από την ομάδα. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και όλα θα γίνουν άμεσα προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστική και τη νέα χρονιά.
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. auto to somatio iparxi gia na pezoun kapoioi pou den tha epezan pouthena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. G ayto einai mesa sth tetrada kathe xrono..vlepeis balla agori mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ ανωνυμε που λες οτι αυτο το σωματιο υπαρχει για καποιους που δεν θα επαιζαν πουθενα μπαλα,θα ηθελες να μην μεινεις ανωνυμος και να εχουμε την τιμη να μιλαμε οι υπολοιποι με καποιον μεγαλο αστερα που θα εχει παιξει μπαρτσελονα,ρεαλ ή σε καποια αλλη ευρωπαϊκη ομαδα?
    Γιατι ο αστερας εχει σαν αρχη οι παιχτες του να παιζουν για το χομπι ή για την αγαπη τους για το ποδοσφαιρο,οποτε λεφτα δεν παιρνει κανενας,ο χι σαν μερικους που το κανουν καριερα με 1000 ευρω το χρονο που θα εισαι και εσυ ενας τετοιος παιχταρας λογικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.