ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

14 Αυγ 2016

Αποκαλυπτήρια για Αστέρα Μεσολογγίου στο φιλικό με Ναυπακτιακό

Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Αστέρα έγιναν στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο το απόγευμα στη Ναύπακτο στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με αντίπαλο την σαφώς πιο έτοιμη ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ξηρός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τους 19 παίχτες που είχε στη διάθεσή του, βάζοντάς τους μάλιστα να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις, κι έτσι να βγάλει κάποια αρχικά συμπεράσματα. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας (έχουν γίνει μόλις πέντε προπονήσεις κι αρκετοί παίχτες δεν έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα) και τα πόδια των παιχτών είναι βαριά από τις δυνατές προπονήσεις της εβδομάδας. Παρόλα αυτά, φάνηκε ξεκάθαρα ότι όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν έχουν τα φόντα να βοηθήσουν την ομάδα και να διεκδικήσουν θέση στη βασική εντεκάδα του Αστέρα. Η ομάδα του Αστέρα ξεκίνησε με τους:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Ρέγκλης, Παπάς Κ., Βαρούχος, Κοϊνης, Δάλλας, Μαντέλος, Γανζούδης, Φονταλής, Σταμάτης Κ., Μπούλης, Παπαδόπουλος.
Αγωνίστηκαν επίσης: Τσιγαρίδας, Ζαπατιώτης, Ματσίγκας, Πασπαλιάρης Σ., Γραμμένος, Κατσουλάκης, Λινάρδος, Γιαννόπουλος. Για την ιστορία το σκορ ήταν 7-0 υπέρ του Ναυπακτιακού Αστέρα.
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.