Τελευταια Νεα

14 Αυγ 2016

Φιλική ισοπαλία για ΑΕ Μεσολογγίου και Αχελώο

Φιλική ισοπαλία 3-3 για ΑΕΜ και Αχελώο Αγγελοκάστρου το απόγευμα του Σαββάτου στο Eνωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας του Μεσολογγίου.
Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με το πρώτο μέρος να υπάρχει και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, με τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων να έχουν και περισσότερες ανάσες, από τις επίπονες προπονήσεις από τις προετοιμασίες των ομάδων τους.
Η ΑΕΜ ήταν αυτή που πύρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5΄με κεφάλια μέσα από την περιοχή του Μιχαλόπουλου, για να έρθει στο 37΄ο Λευτέρης Καλοκαίρης από θέση τετ τα τετ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το πρώτο ημίχρονο θα κλείσει με γκολ, καθώς στο 45΄μετα από κόρνερ του Μιχαλόπουλου η μπάλα να στρωθεί στον Ζέρβα Ν. με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-1 που θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι δυο προπονητές θα προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές, με τον Χρήστο Ζαρκαβέλη μέχρι το 70΄να έχει προχωρήσει στην αλλαγή και των 11 ποδοσφαιριστών για λογαριασμό της ΑΕΜ.
Στο 50΄από στημένη μπάλα με εκτελεστή για ακόμα μια φορά το Μιχαλόπουλο με κεφαλιά ο Πασπαλιάρης θα κάνει το 3-1 για την ΑΕΜ. 
Στο 53΄ θα έρθει η απάντηση από τον Αχελώο που θα μείωση το σκορ με τον Καραλή, μετά από φθηνό λάθος της άμυνας και του Κοκόρη με πλάσε σε κενή εστία θα κάνει το 3-2.
Για να έρθει στο 59΄ένα καταπληκτικό σουτ του Λευτέρη Καλοκαίρη έξω από την περιοχή να διαμορφώσει το τελικό 3-3 στην αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν με σουτ κυρίως στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης να σημειώσουν κάποιο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Τα γκολ της αναμέτρησης:
Στο 5΄ο Γαβρίνας θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά, ο Μιχαλόπουλος θα πάρει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία της εστίας 1-0.
Στο 37΄βαθεια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ με αποδέκτη τον Λευτέρη Καλοκαίρη, με υποδειγματικό πλάσε από θέση τετ τα τετ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 45΄κόρνερ από δεξιά του Μιχαλόπουλου, αδράνεια της άμυνας του Αχελώου να απομακρύνει μακριά την μπάλα, σουτ μέσα από την περιοχή του Ζέρβα Ν. θα κάνει το 2-1.
Στο 50΄εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Πασπαλιάρη μέσα από την περιοχή και 3-1.
53΄λαθος εκτίμηση και φθηνό λάθος αμυντικού και Κοκόρη από δεξιά στο όριο της μεγάλης περιοχής, ο Καραλή θα κλέψει τη μπάλα και σε κενή εστία δεν θα δυσκολευτεί να μείωση σε 3-2.
59΄καταπληκτικο σουτ έξω από την περιοχή του Λευτέρη Καλοκαίρη, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Κοκόρη και 3-3.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ Γκιάφης – Κασσαβέτης και Ξύστρας.
Α.Ε Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Πασπαλιάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μαντέλος, Διαμαντόπουλος Χ., Μιχαλόπουλος, Ζέρβας Ν., Ρισβάς, Γαβρίνας, Σακελαρόπουλος.
Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος και οι: Κοκόρης, Λινάρδος, Ζαχαράκης, Τραγουλιάς, Ρήγας, Κοσμάς, Χαλαζιάς, Κοντομήτσος, Βαλμάς, Διαμαντόπουλος Γ., Ντρούκας.
Αχελώος Αγγελοκάστρου: (Γιώργος Ζήκος) Μπούτιβας Μ., Καλοκαίρης Λ., Καλοκαίρης Ν., Σαγάνας Μ., Αυφαντής, Μπαμπάτσικος, Καραλής, Ματσιγκας, Νικολά, Κοκοσούλας.
Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος και οι: Μπούτιβας Σ., Τσιλίκας, Χήρας, Μήλας, Πανάκιας, Συσσοβίτης, Ζαρκανίτης.
  aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.