Τελευταια Νεα

9 Αυγ 2016

Εμεινε ο Αρμύρας....Τέσσερις μεταγραφές η Πανάνασσα

Στην τεχνική ηγεσόια της Παντάνσσας παρέμεινε ο Γιώργος Αρμύρας. Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και με τον αρχηγό και πρόεδρο και της Κοινότητας, Δημήτρη Κουμάση και αφού διευθέτησε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας.
Επίσης η Παντάνασσας απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 16 χρονο τερματοφύλακα Θέμη Λιάπη, τον 17χρονο επιθετικό Σταύρο Κωσταρέλο από τις Ελπίδες Αγρινίου, τον 16χρονο Σέρτζιο Μούτσα και τον αμυντικό Καλλιακμάνη Δημήτρη από ομάδα της Αθήνας.
Ο περσινός κορμός της ομάδας παρέμεινε ενώ θα κινηθούν για την απόκτηση δύο ακόμη επιθετικών. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 22/8 και λόγω συντήρησης του γηπέδου της Παντάνασσας οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΔΑΚ Αγρινίου.
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. δυνατα γιωργο για την α κατηγορια εχεις ομαδαρα ,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σηριαλ αρμυρας μενει φευγει ,εχει καταντησει πιο γραφικό κι απο τα γραφικά καλάβρυτα...εν τω μεταξυ οι μεταγραφες ειναι 4 αν δε ξεχασα να μετραω...οχι τρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προεδρος κοινότητας προεδρος χρυσ αστ παντ βοηθός προπονητή τεχνικός διευθυντής εισηγητής μεταγραφών γεωπόνος υπεύθυνος συντηρητής γηπέδου αποδεσμεύσεις μα πάνω από όλα παίκτης κ αρχηγός ομάδας ολα τα κάνει αυτό το παιδί τελοςπαντων. Τυχερε αρμυρα συνεργάτη που εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρετε τι σχέση εχει το παιδί που κάνει όλες της δουλειές στη ομάδα με ενα γεράκι που πετάει ψιλά στον ουρανό !!!!!!!!!!ο ένας ειναι αρπακτικό εδάφους εδάφους και το άλλο ειναι αρπακτικό αέρος αέρος !!!! Κάτι τέτοιοι πρεπει να αλλάξουν χόμπι γιατι χαλάνε το ποδόσφαιρο. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.