Τελευταια Νεα

12 Αυγ 2016

Προφήτες ή γνώστες

Αναμενόμενο ήταν για αρκετούς το "φάγωμα" του Δημήτρη Στυλιαρά από τους πίνακες της Super League. Και μάλιστα οι πρώτες υπόνοιες είχαν μπει από τα τέλη του Γενάρη. 
Τότε που ο Ναυπάκτιος ρέφερι σφύριξε τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον Ατρόμητο. Ο τότε παρατηρητής και νυν άνθρωπος της Super League στην ΚΕΔ Δημήτρης Σαραϊδάρης "έκαιγε" με την έκθεσή του το Στυλιαρά και η συνέχεια σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη στην εφημερίδα Live Sport ήταν η απουσία για αρκετό καιρό από τους ορισμούς ή ακόμα και η αποβολή από τους πίνακες.
Τι έγραφε η έκθεση του Σαραϊδάρη τότε; Ότι ο Στυλιαράς δε διέκοψε το παιχνίδι για υβριστικά συνθήματα. Δηλαδή οριστική διακοπή και τιμωρία φυσικά της γηπεδούχου ομάδας. 
Τότε λοιπόν ο Βασίλης Βέργης έγραφε ότι η ΕΠΟ φέρονταν έτοιμη να "τελειώσει" το Στυλιαρά λόγω μη διακοπής του αγώνα και λόγω της Ένωσης από την οποία προέρχεται και δεν ήταν στο πλευρό του Γκιρτζίκη. 
Άρθρο που υιοθέτησαν τότε αρκετά μέσα και προφανώς έβλεπαν ότι υπήρχε τουλάχιστον δόση αλήθειας. 
Αυτό που μένει να φανεί είναι αν όσοι υιοθέτησαν αυτά τα λεγόμενα ήταν προφήτες ή απλά γνώστες.

Το άρθρο του sport-fm.gr στις 30 Γενάρη, το οποίο είχε δημοσιευτεί στο olatagoal.gr, ανέφερε:

Με… αιτία τη μη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος για υβριστικά συνθήματα αλλά και την προέλευσή του από ΕΠΣ που είναι πλέον κατά Γκιρτζίκη, η ΕΠΟ ετοιμάζεται να «φάει» τον Στυλιαρά.
Έτοιμη να «τελειώσει» τον Δημήτρη Στυλιαρά φέρεται η ΕΠΟ. Σύμφωνα με τη στήλη του Βασίλη Βέργη στη Live Sport, στην ομοσπονδία υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια σε βάρος του εν λόγω ρέφερι για δύο λόγους.
Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν διέκοψε τον αγώνα για υβριστικά συνθήματα οπαδών του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του πρώτου προημιτελικού με τον Ατρόμητο. Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Σαραϊδάρη, για το ματς της Λεωφόρου ήταν επιβαρυντική για τον Στυλιαρά και στην ΕΠΟ κάποιοι του χρεώνουν πως δεν πήγε στα αποδυτήρια! Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες πριν τον αγώνα ο ρέφερι και οι βοηθοί του είχαν επισκεφτεί τα γραφεία της ομοσπονδίας, όπου τους έγιναν… συστάσεις.
Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το ότι ο Στυλιαράς προέρχεται από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ο πρόεδρος της οποίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος, στηρίζει το μέτωπο των Μελισσανίδη-Αλαφούζου-Σαββίδη εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016, ενώ είχε καταθέσει και υπέρ της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας σχετικά με τη γνωστή ανακοίνωση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Φημολογείται πως ο Στυλιαράς θα «πληρώσει» για τα δύο παραπάνω είτε με απουσία του από ορισμούς για αρκετό καιρό, είτε ακόμη και με αποβολή του από τους πίνακες της Super League.
« PREV
NEXT »

7 σχόλια

  1. Καλύτερα που τον τέλιωσαν απο την σούππερ λίγκ...Εγκληματούσε κατά του ποδοσφαίρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ στο τοπικό βγάζει μάτια φιλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Ναυπάκτιε ρέφερι.Κάνε τα κουμάντα σου τώρα εσύ να ανέβει η ναυπακτος όπως ξέρεις μόνο εσύ. Κάνε την δουλειά σου όπως γνωρίζεις εσύ καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΜΕΣΙΣ Ελάχιστα γνωρίζουμε για τη Νέμεσι, αυτή την αρχαιότατη θεότητα, που προσδιορίζεται άλλοτε ως Ιχναίη, άλλοτε ως Αδράστεια ή Ραμνουσία. Η ετυμολογία, η ρίζα του ονόματος «νέμω», δήλωνε αρχικά τη δίκαιη διανομή, τη μοιρασιά που γίνεται βάσει νόμιμης εξουσίας. Με τον καιρό απέκτησε τη σημασία της ανάληψης δικαστικής δράσης εκ μέρους της εξουσίας, ώστε να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Ως λέξη η «Νέμεσις» έχει αντικειμενική αξία και όχι υποκειμενική. Αναφέρεται στο φορέα της εξουσίας που την ασκεί. Μεταφορικά λέγοντας «Νέμεσι» εννοούμε τη θεία δίκη.

    Ήταν η Νύχτα σύμφωνα με τη Θεογονία του Ησίοδου και τον Παυσανία, που δίχως σύντροφο αρσενικό γέννησε την Νέμεσι, για να κρατά σε ισορροπία τις ανθρώπινες υποθέσεις.

    Το επίθετο Αδράστεια που της αποδόθηκε, «εκείνη από την οποία κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει», ανήκε μάλλον αρχικά στη φρυγική θεότητα Κυβέλη και της αποδόθηκε μεταγενέστερα. Η Νέμεσις ως θεότητα προσωποποιούσε μαζί με άλλες (Θέμιδα, Ειμαρμένη κ.ο.κ.) την έννοια της δικαιοσύνης και αποκαθιστούσε την τάξη (της φύσης, της ανθρώπινης κοινωνίας, του κόσμου), όταν αυτή διασαλευόταν. Τότε τιμωρούσε την υπεροψία και την αλαζονεία των ανθρώπων (την ύβριν). Αν κάποιος αδικεί τους άλλους συνεχώς, και κάποια στιγμή η ίδια η ζωή του θέσει οδυνηρό φρένο στη στρεβλή πορεία του, τότε μιλάμε για «θεία δίκη» 16/05/2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου θυμίζει κάτι αυτή η ημερομηνία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ριξτε τον παπαχρηστο να εχουμαι ρεφερι στη σουπερ λιγκ!οταν τα ελεγα εγω με ελεγες ασχετο φιλε μου απο ποδοσφαιρο!τωρα βλεπο οτι τελικα μαζι ειμαστε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως είδαμε ολοι ήρθε ο Βάτσιος με μεταγραφεί.Γιαυτο φάγανε των άσχετο με το άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.