ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12 Αυγ 2016

Προφήτες ή γνώστες

Αναμενόμενο ήταν για αρκετούς το "φάγωμα" του Δημήτρη Στυλιαρά από τους πίνακες της Super League. Και μάλιστα οι πρώτες υπόνοιες είχαν μπει από τα τέλη του Γενάρη. 
Τότε που ο Ναυπάκτιος ρέφερι σφύριξε τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον Ατρόμητο. Ο τότε παρατηρητής και νυν άνθρωπος της Super League στην ΚΕΔ Δημήτρης Σαραϊδάρης "έκαιγε" με την έκθεσή του το Στυλιαρά και η συνέχεια σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη στην εφημερίδα Live Sport ήταν η απουσία για αρκετό καιρό από τους ορισμούς ή ακόμα και η αποβολή από τους πίνακες.
Τι έγραφε η έκθεση του Σαραϊδάρη τότε; Ότι ο Στυλιαράς δε διέκοψε το παιχνίδι για υβριστικά συνθήματα. Δηλαδή οριστική διακοπή και τιμωρία φυσικά της γηπεδούχου ομάδας. 
Τότε λοιπόν ο Βασίλης Βέργης έγραφε ότι η ΕΠΟ φέρονταν έτοιμη να "τελειώσει" το Στυλιαρά λόγω μη διακοπής του αγώνα και λόγω της Ένωσης από την οποία προέρχεται και δεν ήταν στο πλευρό του Γκιρτζίκη. 
Άρθρο που υιοθέτησαν τότε αρκετά μέσα και προφανώς έβλεπαν ότι υπήρχε τουλάχιστον δόση αλήθειας. 
Αυτό που μένει να φανεί είναι αν όσοι υιοθέτησαν αυτά τα λεγόμενα ήταν προφήτες ή απλά γνώστες.

Το άρθρο του sport-fm.gr στις 30 Γενάρη, το οποίο είχε δημοσιευτεί στο olatagoal.gr, ανέφερε:

Με… αιτία τη μη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος για υβριστικά συνθήματα αλλά και την προέλευσή του από ΕΠΣ που είναι πλέον κατά Γκιρτζίκη, η ΕΠΟ ετοιμάζεται να «φάει» τον Στυλιαρά.
Έτοιμη να «τελειώσει» τον Δημήτρη Στυλιαρά φέρεται η ΕΠΟ. Σύμφωνα με τη στήλη του Βασίλη Βέργη στη Live Sport, στην ομοσπονδία υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια σε βάρος του εν λόγω ρέφερι για δύο λόγους.
Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν διέκοψε τον αγώνα για υβριστικά συνθήματα οπαδών του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του πρώτου προημιτελικού με τον Ατρόμητο. Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Σαραϊδάρη, για το ματς της Λεωφόρου ήταν επιβαρυντική για τον Στυλιαρά και στην ΕΠΟ κάποιοι του χρεώνουν πως δεν πήγε στα αποδυτήρια! Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες πριν τον αγώνα ο ρέφερι και οι βοηθοί του είχαν επισκεφτεί τα γραφεία της ομοσπονδίας, όπου τους έγιναν… συστάσεις.
Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το ότι ο Στυλιαράς προέρχεται από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ο πρόεδρος της οποίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος, στηρίζει το μέτωπο των Μελισσανίδη-Αλαφούζου-Σαββίδη εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016, ενώ είχε καταθέσει και υπέρ της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας σχετικά με τη γνωστή ανακοίνωση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Φημολογείται πως ο Στυλιαράς θα «πληρώσει» για τα δύο παραπάνω είτε με απουσία του από ορισμούς για αρκετό καιρό, είτε ακόμη και με αποβολή του από τους πίνακες της Super League.
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »