Τελευταια Νεα

28 Αυγ 2016

Φιλική νίκη της ΑΕΜ επί Νέου Θέρμιου Απόλλωνα

Δεύτερη φιλική νίκη σε διάστημα τριών ημερών για την ΑΕΜ με το ίδιο σκορ 1-0 αυτή την φορά εντός έδρας επί της ομάδας του Νέου Θέρμιου Απόλλων.
Καλός από μια καλή φάση από σουτ των Σακελλαρόπουλου και Καρβελά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο με τους Κούντρα και Ζέρβα να αποσοβούν τους κινδύνους.
Στο 25΄σε γρήγορη εκτέλεση πλαγίου από αριστερά του Τραγουλιά, γυριστή κεφαλιά στο ύψος της περιοχής του Γαβρίνα με την μπάλα να φτάνει στον Σακελλαρόπουλο, όμορφο πάρσιμο της μπάλα και γύρισμα μέσα στην περιοχή του τελευταίου που εκμεταλλευόμενος και την αδράνεια της άμυνας του Θέρμου με υποδειγματικό πλασέ στην αριστερή γωνία και ψηλά του Κούντρα θα κάνει το 1-0.
Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους στο 40΄, μεγάλη χαμένη ευκαιρία σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με το Καρβελά να βγαίνει απέναντι από τον Ζέρβα το πλασέ όμως που θα επιχειρήσει θα αποκρούσει με τα πόδια σωτήρια ο γκολκίπερ της ΑΕΜ.
Το δεύτερο μέρος θα ξεκίνησε με τον Απόλλων να πιέζει την ΑΕΜ ώστε να μπορέσει να πετυχη το γκολ της ισοφάρισης, στο 50΄σουτ του Τασούλη από πλάγια θέση θα διώξει σε κόρνερ ο Ζέρβας, ενώ και στο 61΄ένα ακόμα σουτ του Βάλμα αυτή την φορά θα μαζέψει ο γκολκίπερ της ΑΕΜ.
Η κούραση των ποδοσφαιριστών από τις συνεχείς προπονήσεις σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές από του δυο τεχνικούς θα έχουν σαν αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν κάποιες άλλες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Παρ ότι το παιχνίδι ήταν Σάββατο, στην καρδία του καλοκαιριού, με την θερμοκρασία να είναι ανασταλτικός παράγοντας ώστε κάποιος να πάει να παρακολουθήσει μια φιλική αναμέτρηση, οι φίλαθλοι της ΑΕΜ έδωσαν βροντερό παρών θα μπορούσαμε να πούμε, με τον κόσμο να δείχνει ότι θέλει έμπρακτα να γίνει την φετινή χρονιά ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ. Καλύβας, κ.α Μαρκουτσά και ο κ. Λιαλιαμπής.
Α.Ε Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ, Μπαλαούρας, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης , Δενδρινός, Ζαχαράκης, Αυτζής, Μιχαλόπουλος, Ζέρβας Ν, Γαβρίνας, Σακελαρόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι: Διαμαντόπουλος Γ, Διαμαντόπουλος Χ, Ντρούκας, Παναγιωτόπουλος Α, Παναγιωτόπουλος Β, Καβαλλάρης, Κοντομήτσος, Ρισβάς, Κοκόρης και Βασιλάρης.
Νέος Θέρμιος Απόλλων: (Γιώργος Γιάκος) Κούντρας, Καλοκαίρης, Μυλωνάς Γ, Μυλωνάς Ν, Κώης, Βαλμάς, Πανταζής, Ράπτης, Στεργίου, Τασούλης, Καρβελάς.
Αγωνίστηκαν και οι: Τσαπόκου, Μπαρδάκης, Ταταράκης, Μπρόσκας, Ζέλα, Λάμπος και Χρυσικός.
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. Μπράβο στα παιδιά του Θερμου που αν και καινούργια ομάδα έδειξε οτι φετος θα ειναι για μια ακομα φορά υπολογίσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα!!! Φίλε που εχεις το σάιτ γιατι δεν ανεβάζεις τα σχολια για τον κωστα το Μερισιοτη !!! Για να μάθει ο κόσμος και η ομάδα του τι χαρακτήρας ειναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.
    Γραψε επώνυμα για να μπορεί και ο παίκτης να απαντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τον βρίσαμε του γράψαμε να φέρει τα λεφτα στον σύλλογο που χρωστάει. Στον θερμιο Απόλλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα σε έπιασε ο πόνος Παντελή για καποια μηνύματα που ειναι να μάθει ο κόσμος την αλήθεια για κάποιον που εκμεταλλεύτηκε κάποιους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω σαν απλος φιλαθλος θυμαμαι οτι ειχε μεγαλη βοηθεια απο τον προεδρο το ΔΣ και αλλους επαγγελματιες.Ας απαντηση να μαθουμε την δικια του αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ντροπη και αισχος,,,,!!!ποια καινουργια ομαδα..???Ρε ποιον κοροιδευετε????Η ΑΕΜ ειναι πρωτη υποψηφια για πεσιμο και εσεις χασατε και ευκολα γιατι το ειδα το ματς..!!!ευλογατε τα γενια σας..???Ρε πατε καλα???αφηστε το παιδι ησυχο που σας χρωσταει και λεφτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον είδες άλλο ματς. Η είσουνα σπίτι σου φυλαγεσσσς πιός θα μπει απο το παράθυρο για να τον πιάσεις. Λιγο υπομονή και θα δούμε τι γίνεται μεσα στο γήπεδο. Όσο για τον κύριο που είπες θα τα βρούμε αυτοί που πρεπει της εκρεμοτητες που έχουν. Τα υπόλοιπα μπορώ να στα πω αν με πάρεις τηλ αγανακτισμένε φιλαθλεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιποτα φιλε μου...απλα στεναχωριεμαι...,εγω θα ειμαι παντα εδω για να συζητησουμε οποτε θες αρκει να ειναι σοβαρη η συζητηση και οχι αρλουμπες παπαθαρλουμπες που πουλανε καιποιοι σε καποιους...!!!Η Ομαδα δεν αξιζει πλεον τετοια μεταχειρηση και το βλεπουμε -ξερουμε ολοι...Απλα αυτοι που μπορουν ας κανουν κατι επιτελους...Ειναι κριμα να βγει τετοιο ονομα για το θερμο....γιατι αν δεν πληρωθουν και αυτοι φετος παει του χρονοου δεν εχει...φιλικα ο

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.