Τελευταια Νεα

18 Αυγ 2016

Αντ. Δελημάρης: Να δοθεί λύση στο γηπεδικό

Πρώτη συνάντηση για την ομάδα του Α.Ο. Χάλκειας όχι όμως όπως θα την περίμεναν παίκτες και διοίκηση. Μετά από ένα χρόνο γεμάτο ημερομηνίες παράδοσης του γηπέδου από το Δήμο Ναυπακτίας η ομάδα βρίσκεται πάλι να κοιτά το γήπεδο της χωρίς να μπορεί να το χρησιμοποιήσει. 

Η προετοιμασία ξεκινά με καθυστέρηση μετά από μια χρονιά που η ομάδα της Χάλκειας τίμησε την Ναυπακτία κατακτώντας το κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας και συγχρόνως η κατάκτηση του κυπέλλου θα τους έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη ένα τίτλο αυτόν του super Cup κάτι που ως ένδειξη διαμαρτυρίας όπως αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες δεν θα συμμετάσχει. 
Η σημερινή συνάντηση όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας δεν έγινε για εντυπωσιασμό αλλά για να ενημερωθούν και να δουν από κοντά οι παίκτες την κατάσταση του γηπέδου αλλά και να ακούσουν όσα δεσμεύτηκαν για ακόμη μια φορά από το Δήμο Ναυπακτίας. Χθες αναφέραμε στο πληρέστατο ρεπορτάζ μας ότι ο Δήμος θα προσλάβει ειδικό για να κάνει μελέτη και να καταγράψει με έκθεση του τη χρειάζεται για να παραδοθεί το γήπεδο λειτουργικό και χωρίς προβλήματα. Εμείς ρωτάμε γιατί αυτό δεν έγινε από την αρχή ή για την δεν έγινε στη μέση της χρονιάς αφου όλοι είχαν διαπιστώσει ότι ήδη υπήρχε καθυστέρηση. Είναι κάτι που θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από την δημοτική αρχή διότι είκοσι και πλέον παιδιά που ανυπόμονα περίμεναν μέχρι και σήμερα να μπουν στο αθλητικό του σπίτι βρίσκονται πάλι μπροστά σε ίδιες γνώριμες καταστάσεις. Εδώ που φτάσαμε όμως δεν θα πρέπει η ανοχή και η υπομονή των ανθρώπων που ματώνουν οικονομικά για να κρατήσουν ζωντανή μια ομάδα να μην γίνεται εκμετάλλευση ή καλύτερα να μην παίρνουν οι αρμόδιοι τα πράγματα αψήφιστα χωρίς τον σωστό έλεγχο από ειδικούς έχοντας αυτές τις συνέπειες. Τώρα όπως θα ακούσετε και εσείς αυτό που ζητούν ακόμη οι άνθρωποι της ομάδας παρά την μεγάλη καθυστέρηση είναι να έχουν ένα γήπεδο σωστά κατασκευασμένο το οποίο θα τους προσφέρει τις υπηρεσίες που χρειάζονται αλλά και επιβάλλονται για τους αθλητές το 2016.
Το ρεπορτάζ μας για το πότε το γήπεδο θα παραδοθεί  δεν είναι κάτι που μπορεί να γραφτεί με σιγουριά, καλό θα είναι όμως να γίνει το συντομότερο η μελέτη από τον άνθρωπο που θα την αναλάβει και τότε να δοθεί μια επίσημη ενημέρωση από τη δημοτική αρχή και τον εργολάβο για το πότε το έργο θα είναι έτοιμο. Τα λόγια κάποτε πρέπει να γίνουν πράξη.
Βίντεο από τη σημερινή συνάντηση της ομάδας και δηλώσεις του προέδρου Αντώνη Δελημάρη 
http://www.nafpaktianews.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.