Τελευταια Νεα

27 Αυγ 2016

Εμφατική φιλική νίκη του Παναμβρακικού επί του Απόλλωνα Δοκιμίου

Εμφατική νίκη πέτυχε ο Παναμβρακικός Μπούκας στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Δοκίμι. Η ομάδα του Γιάννη Μακρή επιβλήθηκε με 7 - 1 σε ένα παιχνίδι που ξέφυγε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παίξουν με τη μπάλα κάτω και να απειλήσουν, όμως η ποιότητα των παικτών του Παναμβρακικού τους δημιούργησε προβλήματα. Στο 8ο λεπτό ο Δράκος πέρασε πάσα στο Θανάση Καβαλλάρη που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 25΄ ο Γιαννακάς κυνήγησε τη μπάλα, εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Ανδρέα Ρόκκου και σε κενό τέρμα ισοφάρισε. Στο 40΄ ο Θανάσης Καβαλλάρης έβγαλε κάθετη πάσα στον Αποστόλη Τσιούνη που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1 - 2, ενώ στο 44΄ το γκολ του Φίλου μετά από πάσα του Θανάση Καβαλλάρη ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο και του Πάνου Τσιούνη η ομάδα της Μπούκας έπαιξε πολύ καλά επιθετικά, ενώ μετά το 58΄ οι πολλές αλλαγές και η είσοδος παικτών από την ακαδημία επηρέασαν το παιχνίδι του Απόλλωνα. Στο 54΄ μετά από πάσα του Δράκου ο Αποστόλης Τσιούνης έκανε το 1 - 3, δύο λεπτά αργότερα ο Πάνος Τσιούνης μετά από κάθετη του Θανάση Καβαλλάρη το 1 - 4 και στο 57΄ ο Θανάσης Καβαλλάρης πάσαρε στον Πάνο Τσιούνη για το 1 - 5. Στο 62΄ ο Πάνος Τσιούνης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δημήτρη Αθανασίου και ο Αποστόλης Τσιούνης ευστόχησε για το 1 - 6 και το τελικό 1 - 7 διαμόρφωσε στο 81΄ ο Μπεκατώρος μετά από πάσα του Πάνου Τσιούνη. Από το 62΄ μέχρι το 81΄ ο Παναμβρακικός έχασε ευκαιρίες, ενώ στο 87΄ ο Πάνος Τσιούνης αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κυρόσιμος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος (46΄ Δημητρίου (81΄ Καπελλάκης Γ.)), Δάρλας (61΄ Κοντούλης), Τσακανίκας Ι. (58΄ Σταύρου), Γαρούφης (58΄ Αθανασίου Δ.), Δαλαγιώργος (58΄ Πίτλιγγερ), Κορομηλάς Φ. (58΄ Χαντζάρας), Ζαχαράκης (58΄ Ζαρκαδούλας Θ. (74΄ Σαμαράς)), Κοτρότσος (58΄ Κουτσομπίνας (79΄ Καρατσώρης)), Αθανασίου Ν. (58΄ Κορομηλάς Χ. (86΄ Ζαρακδούλας Ν.)), Γιαννακάς (46΄ Αρκουμάνης), Τζωρτζόπουλος (58΄ Καρτσακλής Ν. (86΄ Καπελλάκης Α.)).

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Γιάννης Μακρής): Ρόκκος Αν. (46΄ Φωτόπουλος), Παππάς, Κάκκος Χ. (58΄ Ρόκκος Αλ.), Κοκώνης, Μπεκατώρος, Σαμψώνας (58΄ Κυρόσιμος), Μακρής (55΄ Κάκκος Γ.), Καβαλλάρης Α. (58΄ Καβαλλάρης Κ.), Δράκος (58΄ Λαγοπάτης Θ.), Φίλος (54΄ Τσιούνης Π.), Τσιούνης Α. (65΄ Λαγοπάτης Δ.).
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Διασυρμός...Αλλαξε ολη την ομαδα μετα το 1-5 για να μην διασυρθεί αλλο...Φίλιππος Δάρλας διασωθείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλικο ηταν ηρεμησε......και σε ακαταλληλο γηπεδο,καποτε και καποιος αλλος πανηγυριζε στα φιλικα αλλα στο πρωταθλημα ηρθε και τα ειδε ολα!
    Ο Απολλων ειναι μια ομαδα με μηδενικο μπατζετ εν αντιθεση με τους αντιπαλους και δεν ειναι μετρο συγκρισεις ενα φιλικο,φυσικα με αυτο που γραφω δεν θελω να υποτιμισω την ηττα της ομαδος μου!
    Πιστευω οτι στο πρωταθλημα τα πραγματα θα ειναι αλλιως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.