Τελευταια Νεα

18 Αυγ 2016

Πρώτη για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Στο γήπεδο Καλυβίων πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 17/8) το απόγευμα η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ διοίκησης, προπονητή και παικτών του ΠΑΟΚ με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει -ουσιαστικά από αύριο- στο βοηθητικό γήπεδο Καλυβίων.
Ο Πρόεδρος της ομάδας Γεράσιμος Ευστ. Μπελεβώνης, στη σύντομη ομιλία του καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και τους τόνισε ότι, η διοίκηση θα είναι κοντά τους και θα τους στηρίζει στις προσπάθειές τους για το καλό της ομάδας.
Μέσα απο την ατομική προσπάθεια που θα καταβάλλει ο κάθε παίκτης στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να γίνεται για το καλό του συνόλου, αφού πάνω απ΄όλα μετράει η συγκομιδή θετικών αποτελεσμάτων και η καλή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας του νομού μας.
Ο προπονητής της ομάδας Θεόδωρος Βαϊνάς, ζήτησε απ΄όλους να δουλέψουν σοβαρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ανέφερε ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες να δείξουν το ταλέντο τους και ότι θα είναι δίκαιος με όλους στις επιλογές και τις αποφάσεις του.
Στη σημερινή συγκέντρωση νέα πρόσωπα ήταν οι ποδοσφαιριστές: Π. Γαλάνης που αγωνίζονταν στον Αετό Σταμνάς και θα είναι και βοηθός προπονητή, ο Παναγιώτης Σαμαράς, (τερματοφύλακας) και ο Χρήστος Πατσαούρας (αμυντικός), που αποκτήθηκαν απο τον Κεραυνό Μυρτιάς, ο Κώστας Ζαχαράκης (επιθετικός) που αποκτήθηκε απο την Α.Ε. Βάλτου, ο Δ. Κουκογιάννης (μεσοαμυντικός) από τον Αετό Σταμνάς , ο Γ. Μιχάλης (τερματοφύλακας), που αποκτήθηκε από τη  Φλόγα Παλαιομάνινας,
Επίσης με την ομάδα θα αγωνίζεται και ο Δ. Αυγέρης (μέσος) που αποκτήθηκε απο την ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου και αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την στρατιωτική του θητεία στο Μεσολόγγι.
Πάντως το μεταγραφικό μέτωπο παραμένει ¨ανοικτό¨ και ο ΠΑΟΚ Καλυβίων αναμένεται το προσεχές διάστημα  να ενισχυθεί σημαντικά με νέους παίκτες, μιας και υπάρχουν τα περιθώρια έως ότου αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Εν τω μεταξύ, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μυλωνάς που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων, και είχε ανακοινωθεί από την Θύελλα Αγίου Ανδρέα, συμφώνησε τελικά και θα αγωνίζεται στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Θέρμου.
Οι εξελίξεις για το γήπεδο
Επίσης το γηπεδικό θέμα προχωρά και ήδη οι πρώτες παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες και περιλαμβάνουν εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμούς σε σημεία που υπήρχαν μπάζα και αγριόβατα.
Το πιο σημαντικό είναι ότι, προχθές επισκέφθηκαν το γήπεδο Καλυβίων ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Γκρίζης και ο μηχανικός κ. Λύτρας για να δουν απο κοντά το χώρο και να προγραμματίσουν τις τεχνικές παρεμβάσεις που θα γίνουν προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η απομάκρυνση του παλιού τάπητα,  οι  διάφορες χωματουργικές εργασίες που θα απαιτηθούν, και τέλος πότε θα γίνει η σπορά του νέου χλοοτάπητα.
Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ¨χάνει¨ λοιπόν για κάποιους μήνες την έδρα του και καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να αγωνισθεί ξανά εκεί προς το τέλος του α΄γύρου του πρωταθλήματος δηλ. προς τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.
Κείμενο: Γιώργος Πανταζόπουλος
http://www.kalyvia.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.