Τελευταια Νεα

4 Αυγ 2016

Η διοίκηση φρόντισε για όλα

 Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα καθώς οι διοικούντες  έχουν φροντίσει για όλα.  Η διοίκηση φρόντισε ώστε στη διάθεση του προπονητικού τιμ και των παικτών να υπάρχουν όλα όσα χρειάζονται για να γίνει μια σωστή προετοιμασία. Βάρη, όργανα γυμναστικής, τραμπολίνο, παγοθεραπεία για μετά την προπόνηση κάνουν ευκολότερη τη δουλειά όλων στην ομάδα. 







« PREV
NEXT »

12 σχόλια

  1. Ρε!!! Δεν ντρέπεσαι λιγάκι εσύ που στέλνεις όλα αυτά για να τα ανεβάσουν εδώ!!!πω πω,,,ρε μιλήστε ένας να σταματήσει εδώ αυτό το θέατρο του παραλόγου!!κάποιος μέσα από το συμβούλιο ας πάρει θέση παρακαλώ,,ιδαλλιως θα κάνω μήνυση για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου ιδικά για το τόπο τούτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ Η ΖΗΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ . ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ . ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι τοση κακια ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομα δεν είδατε τιποτα!!!!!!οταν θα δείτε το γήπεδο του θερμιου Απόλλωνα σε δικό του χώρο τότε να δω που θα πάτε να κλάψετε. !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα η απολλωναρααααα θα ειναι πολλά βήματα μπροστά !!!!! Μπράβο στους ανθρώπους που είχαν το θάρρος να μπουν στα βαθιά χωρις τους μεγάλους παράγοντες του Θερμου που τόσα χρόνια ήταν στο Β τοπικό. Και η πληροφορίες λένε οτι εχουμε και άλλες μεταγραφές που θα ενσωματωθούν στο ρόστερ. Και τα πιο καλα θα τα δείτε στην πορεία. !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο σε αυτούς που κρατάνε τον λόγο τους και δεν κάνουν κολοτουμπες για ενα κρασάκι και για ενα τσιπουράκι!!!!!! Αυτο ειναι ΔΣ με αποφάσεις κσι με μεγαλη προσπάθεια για το καλύτερο. Είμαστε διπλααααααα σας γιατι όλα τα έχετε πάνω απο το τραπέζι όχι απο κάτω όπως κάνανε κάποιοι άλλοι !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμεις προχωραμε εσεις ακολουθηστε αν μπορειτε και οσο μπορειτε.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ξέρετε ότι ο ήχος από το κανόνι θα ηχογραφηθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σου κακοφαινεται θα σου περασει (στο γραφω πολιτισμενα) ημαστε και αλλοι που ενδιαφερομαστε για την ομαδα . Κανονι ειναι το μονο σιγουρο πως αλλου θα σκασει να προσεχετε .

      Διαγραφή
  9. Είσαι πολιτισμένος κανονιερης εσύ!!Η μάλλον επαγγελματίας κανονιερης,,,ξέρεις εσύ,,,τα παιδιά δεν ξέρουν αλλά θα μάθουν,,,,!!!εσύ να προσέχεις,,,,γενικά μιλάω ψ ιψινα! !!θερμό παντού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου χρωστανε γιατι δεν βγαινεις και να το πης. Μαλλον εχεις ειδικοτητα στα κανονια .Μηπως στο στρατο ησουν ΤΦ .-

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.