Τελευταια Νεα

13 Αυγ 2016

Φιλική νίκη για Αναγέννηση επί της Θύελλας

Φιλική νίκη για την Αναγέννηση Θέρμου απέναντι στην Θύελλα Παραβόλας με σκορ 3-2 στο γήπεδο της Παραβόλας.
Οι δύο προπονητές, Ανδρέας Κανδύλης και Παναγιώτης Τούρκας, δοκίμασαν σχήματα και πρόσωπα.
Στο 10' η Αναγέννηση πήρε κεφάλι στο σκορ όταν στο 10' ο Γιώργος Μαραγιάννης έξω από την περιοχή  έκανε το σουτ έξω απο την περιοχή η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Στου 39' η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αλ Γιουσέφ μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο οποίος το εκτέλεσε με πάσα και ο Τσιμπούκας με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Η Θύελλα είχε δοκάρι στο 66' με τον Ρεπανίδα ενώ έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο 79΄όταν ο Αλ Γιουσέφ έχασε τετ-α-τετ. Στο 81' ο Μπαντής με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση. Στο 84' ο Πράπας με σουτ έκανε το 1-3 και στο 91' ο Σταμάτης μείωσε στο τελικό 2-3.
« PREV
NEXT »

17 σχόλια

  1. Καλα ρε παιδιά παίχτες δικούς σας δεν έχετε και κάνετε παιδομάζωμα παιδιών για να παίξετε φιλικό. Αν μας πείτε ποσά δελτία ειναι δικά σας απο αυτούς που παίξανε θα σας βγάλω το καπέλο. Ο Πράπας ο τριαντάφυλλου ο Παπαθανάσης επει δυο ρεεεεεεεεεεεεεεε τι ειναι αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ φιλε μου εισαι μιζερος και ζηλιαρης θερμιωτης γιατι οσα καταφερε η αναγεννηση μεσα σε τεσσερα χρονια δεν τα εχει καταφερει καμια αλλη ομαδα του θερμου μονο στα ονειρα σου περαστικα σου και σε ευχαριστουμε που ασχολεισαι μαζι μας και κοιτα την δικια σου ομαδα και ασε την κρητικη γι αυτους που ξερουν ξερολα της καφετεριας αμπαλε

      Διαγραφή
  2. Σιγά τους παίκτες... Που αναφέρεις ... ... Ε Καλά εντάξει την Παραβολα κερδίσανε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ψέματα τέλος δεν πέτυχε φετος η ανακαίνιση που κάνατε!!!! Δεν έκανα λαθος την λέξη ανακαίνιση γιατι αυτο θα ειστε πάντα!!!!!!! Σταθερή αξία με πολλούς φιλάθλους στο πλευρό τους ειναι μονο μια ομάδα !!!!! Απολλωναρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβα τωρα να ζητιανεψεις για την απολλωναρα στα πανηγυρια και στης πλατειες.....ζητιανοι μια ζωη απολλωναρα.... πως καταντισατε εσεις που διωξατε ολους τους περσινους παιχτες και μιλατε για ανακαινιση γελαει ολος ο νομος μαζι σας περαστικας αφραγκοι με την μεγαλη γλωσα

      Διαγραφή
  4. Εδω Πάπας εκεί Πάπας έρχεται η ώρα που ΓΓΓΓΓ τοπικό θα πας!!!!!! Να δω μετά στην πλατεία του Θερμου πόσες σας γιαούρτες απο τον κηρλαααααααααααααααααα θα φας!!!!! Απόλλωνα παμε γερά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσοχή προσοχή !!!! Δώστε λίγο έμφαση σε αυτο που θα ακούσετε!!!!!! Ζητούνται παίχτες για προσωρινή απασχολήσει!!! Οι παίχτες το μονο που έχουν υποχρέωση ειναι να έρχονται στα φιλικά και στους αγώνες και μετά ειναι ελεύθερη να πάνε για ποτακι και για μπανάκι. Δήλωση συμμετοχής στο ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ .... GR παπάκι και κοπροπουλια μαζι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσοχη προσοχη!!!δωστε λιγη εμφαση σε αυτο που θα διαβασετε!!! Ζητουντε ατομα ανεξαρτητος ηλικιας,φυλλου και καταγωγης με διπλωμα ζητιανου... δηλωστε συμμετοχη συντομα γιατι θα φυγουν οι τουριστες και που θα ζητιανεψουμε... δηλωση συμμετοχης στο ΖΗΤΕΙΑΝΟΙ. GRπαπακι και αφραγκοι και αμπαλοι μαζι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τολμας και λες οτι η αναγεννηση εκανε ανακαινιση!!!!!???? Ο απωλλον τοτε εκανε μετακομιση μαζι με ανακαινιση... στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλαμε για σκοινι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άσε ρε που θέλετε να μιλήσετε. !!! 4 παίχτες βασική έφυγαν απο τον Απόλλωνα. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν πάγκο. Και εκτος αυτού ήρθαν παίχτες που έχουν παραστάσεις απο Α τοπικό και απο Δ εθνική. Και εχουμε και συνέχεια μέχρι να κλείσουν η μεταγραφές. Η ομάδα φετος εχει πιο πολυ φετος. Φετος ειναι 18-20 παίχτες και πέρυσι την χρόνια την βγάλαμε με 14-15 παίχτες. Εσεις δεν αναπληρώσατεεεε ούτε έναν στα μέγιστα!!!!παντως για παιδομάζωμα καλή ειστε. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο το σάιτ δεν υπάρχει πλέον γιατι αποδείξαμε οτι μπορούμε και χωρις τους μεγαλοπαράγοντες του Θερμου. Εδω ομάδες της Α εθνικής έχουν χορηγίες και βγαίνουν για λεφτα στον κοσμο για να έχουν βιωσιμότητα στο μέλλον. Απλα εσεις δεν μπορείτε να το κάνετε αυτο γιατι δεν έχετε τα μούτρα να βγείτε στον κοσμο για να σας βοηθήσει. Και δεν βγαίνετε γιατι έχετε πει πολλά ψέματα στα παιδιά και στον κοσμο και αποφεύγετε το ξύλο. !!!!! Κσι για να μάθετε πως λειτουργούν οι ομάδες και οι δήμοι !!! Πάρτε το έντυπο εκδηλώσεων του δήμου Θερμου και κοιτάξτε πίσω να δείτε πόσους χορηγούς εχει το φυλλάδιο τον εκδηλώσεων. Ένας Δήμος που δεν χρωστάει ούτε ενα ευρώ. Έξυπνες κινήσεις και εξοικονόμηση χρημάτων. Απλα πρεπει να μπορείς να το κανεις και να μην σε κάνουν τα👠👠👠👠👠👠👙👙👙👙👙οτι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ρε πονηρε που θα μας πεις οτι εφυγαν μονο 4 παιχτες και οτι εισται και παραγονταις.γιατι δεν λετε την αληθεια οτι ο μοναδικος παραγοντας που εβαζε χρηματα ηταν ο στεργιου και εσυς το παιζατε παραγοντες με τα λεφτα του κοσμου φετος ομως που εφυγε ποιος θα πληρωνε τους παιχτες, κανεις και για αυτο εφυγαν οι παιχτες που ο αριθμος ειναι Γυρο στους 10 αν ξερεις να μετρας που δεν το νομιζω και ερχεσαι εσυ σαν πονηρος χωρις να βαλεις φραγκο απο την τσεπη σου αλλα θελεις να το παιξεις μεγαλοπαραγοντας με τα λεφτα του κοσμου τζαμπα μαγκας δηλαδη γιατι δεν λες στον κοσμο σου ποσα χρηματα εβαλες εσυ απο την τσεπη σου γελανεεεεεεε μαζι σου κορροιδοοοοοοοοοοο ολος ο κοσμος περαστικα και καλη ζητινια ξερεις εσυ απο αυτα εισαι πλεον φιμα χα χα χα χα χα

      Διαγραφή
  10. Το ξανά λέω για μερικούς που τσιμπάνε,,,,,όλοι οι κύριοι που σχολίασαν και που σχολιάζουν γενικά,,,ΔΕΝ ανήκουν σε κανένα από τα 2 σωματεία !!!απλά προσπαθούνε να σπείρουν διχωνια ανάμεσα στις 2 ομάδες γιατι πολυ απλά κάναμε την υπέρβαση σαν θερμό!!!2 ομάδες από ένα χωριο-κομωπολη είχε στο Α τοπικό 2 ομάδες του μέσα στην 6 αδα! ,,,,,οπότε δώστε τους αυτό που αξίζει,,,,μην ξανά διαβάσετε και μην τους ξανά πάρετε στα σοβαρά ποτέ ποτέ ξανά,,,,και επειδή ξέρετε ποιοι είναι,,,στο δρόμο όπου τους πετυχαίνεις φπα και από μια σφαλιάρα, ,,είτε κανονική είτε λεκτική,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανωνυμος γραφει ανωνυμος απανταει κατι σαν κοτα σε κοτα δηλαδη.σας καταλαβαινω ειναι ευκολο να το παιζεις μαγκας ανωνυμος χαχαχαχα.ο απολλων δεν υπαρχει πια ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ με τη βοηθεια τη παροτρυνση και τη κακη διαχειριση οπαδων και συμβουλων που δεν σκεφτονταν μακροχρονια, εκει βαδιζει και σημερα. ΝΘΑ λεγεται σημερα και μου θυμιζει τα παγκακια του ΕΟΘ το ονομα αυτο.α και αν ψαχνεται για ντοπιους παιχτες υπηρχαν μεχρι πριν μερικα χρονια μεχρι να τους διωξει η τοτε διοικηση του απολλων για να παει Δ εθνικη και μετα να διαγραφει.αν αυτο θελεται για την ομαδα τοτε ολοι μαζι μπορουμε να το κανουμε οπως και τοτε,και μετα ην ομαδα θα τη λεμε ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΘΑ κτλ. ΣΚΕΤΟΣ και οχι ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρεεεεεεεε καλώς το σκετοοοοοοοοοοο!!!!!! Γραφική απάντηση έδωσες. !!! Δεν χρειάζεται φίλε σκέτο να ασχολείσαι με το όλο θέμα!!!! Εσυ κανε αυτο που νομίζεις και κοιτά τα επαγγελματικά σου θέματα γιατι εκεί πρεπει να εχεις το μυαλο σου. !!! Οταν θα σας δωθεί ο λόγος στην γενική συνέλευση στην αίθουσα του δημαρχείου τότε θέλω να έρθετε όλοι και να πείτε της απόψεις σας και να καταθέσετε της προτάσεις σας. !!!!!!!! Φίλαθλος θερμιου Απόλλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι ρε αυτός ο συγκεκριμένος που καταλαβαινεις Ποιος είναι εδώ μέσα που απαντάει θέλει πολλές σφαλιάρες, ,,!!όλο κουβέντες λέει και δεν πρέπει να είναι καν από το θερμό!!προσπαθεί να διαλύσει μια τόσο ιστορική ομάδα αλλά είναι τυχερός που δεν ξέρω ποιος είναι να του εξηγήσω το όνειρο από κοντά,,,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.