ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23 Ιουλ 2016

Ανακοίνωση των WARRIORS για την πιθανότητα να παίξει ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο με Άλκμααρ

Με ανακοίνωσή τους οι WARRIORS αντιδρούν στην πιθανότητα να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι με την Άλκμααρ για το Europa League στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ...
 
Εκεί που λες δεν πάει πιο κάτω έρχεται η ΠΑΕ Παναιτωλικός και σου αποδεικνύει πως κάθε φορά έχει πολύ δρόμο η κατηφόρα... Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που θέλουν συμφωνία  χρήσης του γηπέδου του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας από τους ανεπιθύμητους γιαννιώτες έχουμε να σταθούμε στα εξής:
Για όποια αναταραχή ή υλική φθορά προκληθεί ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ είναι η ΠΑΕ και η αστυνομία. Ούτε είχαμε ούτε θα έχουμε ποτέ καλές σχέσεις οπότε όσοι έρθουν  να  μην περιμένουνε σεβασμό και φιλοξενία…
Δεν καταφέρατε να βγάλετε την ομάδα μας στην ευρώπη και δίνετε το σπίτι της να φιλοξενηθούνε μισητοί αντίπαλοι, ούτε ο πιο αρρωστημένος εχθρός του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ  μας δεν θα το σκεφτόταν αυτό.
Δε  συμπάσχουμε με ομάδες που η ιστορία τους έχει χτιστεί με τις πλάτες τις χούντας και τους  «Έλληνες»  από το Μπουένος Άιρες….
Εκεί στην ΠΑΕ να φωνάξετε τιμώμενο πρόσωπο το φουρτάδο.. Αν και είστε ικανοί να το έχετε σκεφτεί ήδη…
Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα είμαστε μια γροθιά να προστατέψουμε την πόλη μας και την αξιοπρέπεια μας , αυτή που κάποιοι έχουνε χάσει προ πολλού…
Επειδή η πόλη και εμείς ούτε ξεχνάμε ούτε εξαγοραζόμαστε με ποσοστά εισιτηρίων ,αν χαλαστείτε από το κλίμα να θυμάστε, τα μεταφορικά  έξοδα  δεν επιστρέφονται….
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.