ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23 Ιουλ 2016

Πρώτη μεταγραφή για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Την πρώτη του μεταγραφή στην τρέχουσα περίοδο πραγματοποίησε ο Αστέρας Μεσολογγίου. Η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με το 16χρονο μέσο Βασίλη Φονταλή, που πέρσι αγωνίστηκε στην παιδική ομάδα της Α.Ε. Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Μεσολογγίου βρίσκεται στην ευτυχή θέση να παρουσιάσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση της φετινής χρονιάς, που είναι ο  Βασίλης Φονταλής. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο χώρου του κέντρου, προέρχεται από την παιδική ομάδα της Α.Ε.Μ. με την οποία την περασμένη χρονιά έφτασε μέχρι τον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος του νομού μας.
Η έναρξη των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας μας με την ανακοίνωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή έχει κι ένα σημειολογικό χαρακτήρα, αφού ο σχεδιασμός του προπονητή, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, είναι ο Αστέρας να επενδύσει σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που με την βοήθεια και την καθοδήγηση του Δημήτρη Ξηρού θα βοηθήσουν από τη μια την ομάδα μας  και από την άλλη θα αξιοποιήσουν και θα καλλιεργήσουν το ταλέντο τους.
Ευχόμαστε πρωτίστως υγεία, πρόοδο στα μαθήματα και αγωνιστικές επιτυχίες με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!

Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.