Τελευταια Νεα

7 Ιουλ 2016

Euro 2016 : Γερμανία - Γαλλία


 Μετά από μία μικρή διακοπή το Euro 2016 επιστρέφει. Στον 2ο ημιτελικό έχουμε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Γερμανίας και της Γαλλίας.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολούθησε μας στο facebook!

Ο δεύτερος μεγάλος ημιτελικός του Euro 2016 πραγματοποιείται με τη συμμετοχή Γερμανίας και Γαλλίας, για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.Πρόκειται για ένα αρκετά ανοιχτό αγώνα σε προγνωστικά. Από τη μία πλευρά έχουμε τη Γαλλία να είναι οικοδέσποινα και να δείχνει τα «δόντια» της κόντρα στην Ισλανδία. Παραδοσιακά οι Γάλλοι ξεκινάνε κάπως υποτονικά στις τελικές φάσεις αυτών των μεγάλων διοργανώσεων και παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτεροι. Αυτό ακριβώς παρατηρούμε στη συγκεκριμένη περίπτωση.


Η Γερμανία ξεκίνησε πολύ καλύτερα και είχε πολύ πιο δύσκολο έργο από την Γαλλία στον προημιτελικό, οπού επικράτησε των Ιταλών δύσκολα και πολύ οριακά στη διαδικασία των πέναλτι. Η Γερμανία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και πολύ σκληροτράχηλη και ποιοτική ομάδα. Θα έχει ωστόσο αρκετές και σημαντικές ελλείψεις παικτών σε αυτόν τον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία.


Πραγματικά τα πάντα είναι πιθανά σε αυτόν τον αγώνα, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια από τις δύο ομάδες. Αυτό που βλέπουμε ωστόσο είναι ότι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο πλευρές, καθώς είναι βέβαιο ότι μιλάμε για τις δύο πιο δυνατές ομάδες που έχουν μείνει αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση. Θα επιλέξω το goal/goal του 2,00 στην Stoiximan.

Διαβάστε αναλύσεις και προγνωστικά για το Euro και όχι μόνο απευθείας στο stoiximatakias24.gr.

Δείτε συνοπτική ανάλυση για όλα τα σημερινά ματς εδώ.




Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
549.Γερμανία - ΓαλλίαGoal/Goal@2,00








Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.