Τελευταια Νεα

2 Ιουλ 2016

Euro 2016 : Γερμανία - Ιταλία


Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου, ανάμεσα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία και την φιναλίστ του προηγούμενου Euro Ιταλία!


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολούθησε μας στο facebook!

Σημαντικό στοιχείο για αυτό το παιχνίδι είναι ότι οι Ιταλοί δεν έχουν αποκλειστεί από την Γερμανία σε μεγάλη διοργάνωση που έχουν συμμετάσχει και οι δύο! 

Μέχρι στιγμής η Γερμανία δεν έχει πιεστεί σε κάποιο από τα παιχνίδια της! Πέρασε αρκετά εύκολα τον όμιλό της και στην προηγούμενη φάση ακόμα πιο εύκολα την Σλοβακία, που σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν την απείλησε! Σημαντικός παίκτης στο παιχνίδι της Γερμανίας αναδεικνύεται ο Νράξλερ, ο οποίος δίνει το απαραίτητο πλάτος στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του διευκολύνοντας την κάθετη κίνηση προς την περιοχή των Μίλερ και Γκόμεζ. Εξίσου μεγάλη συμμετοχή στην ανάπτυξη έχει και ο Κίμιχ, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα, δείχνοντας στοιχεία από τον απών Λάμ αφού τις περισσότερες φορές εξελίσσεται σαν εξτρέμ στο ματς. Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι μπορεί ο προπονητής των Γερμανών να δει πιο συντηρητικά το παιχνίδι και να προτιμήσει τον Χόβεντες κάτι βέβαια που θα κάνει πιο δύσκολη την επικράτηση τους απέναντι στην πολυπληθείς άμυνα των Ιταλών!

Οι Ιταλοί δεν αναμένεται να κάνουν καμιά αλλαγή στο σύστημα τους, το οποίο και μέχρι στιγμής είναι άκρως επιτυχημένο, αφού οι φάσεις που τους βγάζουν οι αντίπαλοι τους είναι ελάχιστες και εκτός αυτού κάνουν πολύ καλό τουρνουά οι εσωτερικοί μέσοι της ομάδας Παρόλο και Τζακερίνι, δίνοντας τα τρεξίματα που χρειάζεται για να βγει και επιθετικά αυτό το σύστημα! Ο Ντε Ρόσι με τον Καντρέβα είναι και πάλι αμφίβολοι!



Σε αυτή την διοργάνωση, οι Γερμανοί δεν δείχνουν φρέσκοι και καταιγιστικοί όπως σε προηγούμενες. Βέβαια ακόμα και σε αυτούς τους ρυθμούς παίρνουν πολύ εύκολα αυτό που θέλουν. Οι Ιταλοί έχουν πάρει με τρομερό πάθος αυτό που σίγουρα δικαιούνται μέχρι στιγμής και θεωρώ ευκαιρία να δίνονται ως αουτσάιντερ σε αυτό το ματς και ειδικά σε τέτοιες αποδόσεις! Επιλέγω την πρόκριση των Ιταλών στο 2,30 από τον Stoiximan . Οι πιο τολμηροί ας επιλέξουν την νίκη τους στην κανονική διάρκεια που τετραπλασιάζει το κεφάλαιο.

Δείτε περισσότερες αναλύσεις και προγνωστικά στο stoiximatakias24.gr.

Συνοπτικά:


ΩΡΑΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
22:00Γερμανία - Ιταλία Πρόκριση Ιταλία@2.30




Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.