Τελευταια Νεα

2 Ιουλ 2016

Η συνέντευξη τύπου του Παναιτωλικού

Ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης και ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Χρήστος Στούμπος μίλησαν στη συνέντευξη τύπου της ομάδας πριν την πρώτη προπόνηση. 
Ο Χρήστος Στούμπος παρουσίασε το νέο έμβλημα, τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς και τις αλλαγές που θα γίνουν στο γήπεδο της ομάδας.
Ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας αναφέρθηκε στις προσθήκες που θα γίνουν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Γιάννη Ματζουράκη και τόνισε ότι οι στόχοι της ομάδας είναι εφικτοί με τελικό σκοπό της έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τέλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και να βρεθεί στο γήπεδο.
Ο Γιάννης Ματζουράκης ανέφερε ότι στόχος είναι μια καλύτερη χρονιά που θα έρθει μέσα από ποιοτική δουλειά, από την οποία θα δημιουργηθεί μια σταθερή ομάδα.
Ο λόγος δόθηκε και στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού Παναγιώτη Στεργίου ο οποίος ευχήθηκε να "ψηλώσει" περισσότερο ο Παναιτωλικός όπως ο Τίτορμος στο νέο σήμα του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Γιώργος Δούκας ευχήθηκε το καλύτερο για την ομάδα, ο νέος βοηθός Μερτ Ισμπιλίρ δεσμεύτηκε πως η ομάδα θα δουλέψει καλά και ο Παναγιώτης Καψάλης μίλησε για το στέγαστρο στο πέταλο και το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει.
 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.