Τελευταια Νεα

13 Ιουλ 2016

Πολλά γκολ στο Champions League!

Θέλεις να παίξεις στοίχημα εύκολα κι απλά; Μάθε στο Foxbet.gr τα πάντα για τη Neteller το ηλεκτρονικό πορτοφόλι για online συναλλαγές!


Ρόζενμπορκ – Νόρκεπινγκ
Οι γηπεδούχοι κυριαρχούν εδώ και πολλά χρόνια στη Νορβηγία κι αυτό έγινε και την περασμένη σεζόν, όταν βρέθηκε στην κορυφή κι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League. Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Νόρκεπινγκ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού τερματοφύλακα Χάνσεν (14/0) λόγω τραυματισμού, θα έχει όμως στη διάθεση της τον επιθετικό ντε Λάνλαϊ (13/2) που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Όσο για την ομάδα από τη Σουηδία; Ζει το όνειρο της, καθώς πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα σε κάθε προγνωστικό κι έτσι επιστρέφει στην Ευρώπη για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια! Τι ποντάρουμε; Επιθετικές ομάδες και οι δύο, περιμένουμε ανοιχτή αναμέτρηση και το over 2.5 βρίσκεται σε πολύ καλές τιμές! Όλα τα νέα από τις αναμετρήσεις του Champions League στο Foxbet.gr!
Ζαλγκίρις – Αστάνα


Μεγάλο ματς στο Βίλνιους, με την πρωταθλήτρια Λιθουανίας, Ζαλγκίρις, να υποδέχεται την Αστάνα από το Καζακστάν, σ' ένα ζευγάρι όπου δεν υπάρχει φαβορί. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, με τη νέα σεζόν να έχει ξεκινήσει και την ίδια να βρίσκεται στη 2η θέση μετά από 16 αγώνες. Σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρωτάθλημα στο Καζακστάν, με την Αστάνα να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, όμως, επικεντρώνεται στο Champions League, θέλοντας να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία, όταν έφτασε μέχρι τη φάση των Ομίλων! Βέβαια, το έργο της δεν θα είναι εύκολο. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, καλύτερα, όμως, να πάμε στο goal/goal! Όλη η δράση από το Champions League με ένα... κλικ στο Foxbet.gr!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.