Τελευταια Νεα

4 Ιουλ 2016

Νέος τεχνικός στην Αναγέννηση ο Πάνος Τούρκας

Ο  Παναγιώτης Τούρκας θα είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Τσιάκαλου στον πάγκο της Αναγέννησης Θέρμου. 
Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε ταύτιση απόψεων με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία του πάγκου της Αναγέννησης.
« PREV
NEXT »

8 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ... ΨΑΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ; ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ... ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλήσαμε για τον Φεράντο Σάντος αλλα είχε το μυαλό του στην Εθνική της χώρας του για να πάει στον τελικό.δεν εχε χρόνο!!!

      Διαγραφή
  2. autoi brikane kapoion pou tha meinei...ton giako na do pou tha ton breite me tin feugoula pou tha kanei fetos molis katalabei ti paizei auti ti xronia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παει για το 2/2...σαν μολύβι θα πεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θερμο και να πέσει δεν μας νοιάζει!!!! Αυτο ειναι το τελευταίο που θα κοιτάξουμε. Εμεις η ομάδα θελουμε να λειτουργήσει σωστά και να μην λείπει κατι στα παιδια !!!! Και αν μπορέσουμε να εχουμε και παίχτες απο το παιδικό μας του χρόνου. Αυτα ξερω απο το ΔΣ. Και ειναι και πολυ σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχετε δικαιο προπονητης ειναι αυτος!!! Μιλησαν και με τον μουρινιο αλλα προτοιμησαν τον τουρκα!!! Αντε ξυπνατε που σας φταινε και οι προπονητες αμπαλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχχαχαχα...καλη τυχη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεταια αποψη για καποιον που σπουδασε το ποδοσφαιρο εκει που το εχουν μαθημα στα σχολεια,μιλατε για καποιον που απο την δουλεια του στον απολλων με μηδενικο μπατζετ εκανε την διαφορα και εμεινε 6ος, μιλατε για καποιον που δεν τον γνωριζετε και ακομα σχολιαζετε χχωρις να βαλετε το χερι στην τσεπη!
      Μπορει να πεσει η ομαδα του μπορει να κανει και πολυ καλη πορεια κανεις δεν το ξερει,ενα μονο ειναι σιγουρο οτι μες το γηπεδο θα ειναι ομαδα που θα τρεχει 90 λεπτα!
      Υ.Γ
      Χαιρομε που απ την πρωη ν του πμαδα τον ευχηθηκαν αν μη τι αλλο καταλαβαν τι ειχαν!
      Καλη επιτυχια στην καινουργια σου ομαδα!

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.