Τελευταια Νεα

24 Ιουλ 2016

Φιλική ήττα από τη Φιορεντίνα

Στο πρώτο του φιλικό επί ιταλικού εδάφους ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 3 - 0 από τη Φιορεντίνα. Οι "βιόλα" προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με το Ζάρατε και ο ίδιος παίκτης στο 22΄ έκανε το 2 - 0. Το τελικό 3 - 0 διαμόρφωσε στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ρόσι. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες της Φιορεντίνα είχαν τον έλεγχο με τον Παναιτωλικό να δέχεται με πανομοιότυπο τρόπο τα δύο πρώτα γκολ. Και στις δύο περιπτώσεις από βαθειά μπαλιά ο Ζάρατε βγήκε στον κενό χώρο και σκόραρε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη προσπάθησαν να κάνουν ευκαιρίες και είχαν κάποιες στιγμές μπροστά στην εστία της Φιορεντίνα μέχρι να έρθει το τελικό 3 - 0 στο 76΄. 

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Πάολο Σόουζα): Lezzerini (68’ Tatarusanu), Gilberto (75’ Mancini), Alonso, Schetino (46’ Diks), Astori (78’ Bagadur), Rodriguez (64’ Tomovic), Chiesa (46’ Vecino), Diakhate (46’ Ilicic), Baez, Zarate (46’ Rossi), Hagi (46’ Borja Valero).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης (46’ Κριστιάνο), Κούσας (85’ Μαλής), Χαντάκιας (46’ Ροντρίγκες), Μύγας (58’ Κουτρομάνος), Ρότσα (46’ Τσοκάνης), Παπάζογλου (46’ Μάκος), Πάουλο (58’ Βασιλούδης, 87’ Γιαννιώτης), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Φερέιρα), Ουάρντα (46’ Μουνιός), Κλέσιο (70’ Ρόσα), Μαρκόβσκι (46’ Τομανέ).
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. παίζει ο χαντακιας ρε φίλε Α Εθνική ..κλαίει το ποδόσφαιρο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ πρέπει να βλέπεις πολυ μπαλα και να είσαι ειδήμων του ποδοσφαίρου. Φαίνεται από αυτά που λες, άσχετε που σε χαλάει 21 χρονων παιδί που δεν κολωνει πουθενά.. Γίνατε όλοι σχετικοί και προπονητές.

      Διαγραφή
    2. Πες μας εσυ ποιος είσαι να τού τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο...

      Διαγραφή
    3. Πες μας τ όνομα σ ρε φίλε...αφού έχεις αντίθετη γνώμη γ τον χαντακια

      Διαγραφή
  2. Δεν την βρισκει ουτε με την τριτη... Ματσουκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.