Τελευταια Νεα

6 Ιουλ 2016

Ελεύθερος ο Σπυριλιώτης

Ελεύθερος από τον Απόλλωνα Δοκιμίου έμεινε ο Νίκος Σπυριλιώτης που δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.
Η ανακοίνωση:
Ελευθερος απο τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ο ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΛΙΩΤΗΣ μετα απο διετη προσφορα. Ποδοσφαιριστης που διακριθηκε για το ηθος και την αγωνιστηκοτητα. Το Δ.Σ τον ευχαριστει του ευχεται οτι το καλυτερο και Θα ειναι παντα ευπροσδεκτος στη οικογενεια του ΑΠΟΛΛΩΝ .
« PREV
NEXT »

17 σχόλια

  1. Μικρέ κοιτα την πάρτυ σου και ασε τον τουρκαααααα να βγάλει της υποχρεώσεις σου με άλλον παίχτη στην ομάδα που πήγε. !!!!! Αυτός έκανε κουμάντο για τα λεφτά του το ίδιο κανε και εσυ!!!!!!!!!! Υπάρχουν και άλλες ομάδες στο Αγρινιο να πας!!!!!!! Και με παραπάνω!!!!!!!!! Και με καλητερο κλίμα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο α τοπικο στο αγρινιο υπαρχουν παρα πολες ομαδες μονο παναιτωλικος μετα το χαος

      Διαγραφή
    2. εσυ παιζεις σε ομάδα?παίρνεις λεφτά απ'το ποδόσφαιρο?Αν είναι θα σε προσλάβω για "ειδικό"σύμβουλο και θα σου δώσω και σένα κανα χαρτζιλίκι

      Διαγραφή
    3. Πρώτα πρώτα δεν υπάρχουν άλλες ομάδες στο Αγρίνιο δεύτερο μην φοβάσαι δεν θα πάει κανείς άλλος απ'τον Απόλλωνα στην Αναγέννηση μη φοβάσαι (γιατί ξέρω από που είσαι και πως σκέφτεσαι)

      Διαγραφή
    4. giati den to eleges stin arxi prin mini eleueros na prosexi?krima argises kai erijes kai tiraki gia napai to pontikaki...poniroyli

      Διαγραφή
  2. Γιατί εσύ φίλε ξέρεις το κλίμα της αναγέννησης? ασχολησου με την ομάδα σου κ άσε την αναγέννηση μ κάνει ότι γουστάρει κ να πάρει όποιον θέλει κ ίσα λεφτά θέλει..Δεν είναι κακο να δίνεις ένα χαρτζιλίκι στα παιδιά..Για αυτό χαλάρωσε..παίχτης ανναγενησης! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω οτι υπαρχουν ειδικοί σύμβουλοι αρκετοί...το δελτίο σας και στην ....Κίνα τώρα που εχει ανοίξει και η αγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο που Λετε δεν ισχύει πουθενά. Ομάδες υπάρχουν στο Αγρινιο και γύρο απο το Αγρινιο πολλες!!!! Δεν θα ονοματίζω ποιες ειναι!!!! Οσο για το πιος ειμαι λίγο δύσκολο να καταλαβεις!!! Αλλα και να σου πω δεν εχω θεμα!!!! Πάντως τον μικρό εμεις τον προσέξαμε και μας πρόσεξε. Δεν τον εκμεταλλευτήκαμε. Οσο για της ομάδες του βουνού φούντο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sinexizis na rixnis tiraki xaxaxa pou xeris poios kai an tha ton ekmetalefti(etsi opos to skeftese)den einai diskolo na katalavo apo pou eisai apla ekanes lathos eprepe na ton exis apo konta noritera na ton symboylepsis (aftos tha krini an ton prosekses - mhn to xehnas ayto)molis pai se kapoia omada na emfanistis kai na toy ipodijis poy eprepe na pai

      Διαγραφή
    2. καημενο απολλωνάκι

      Διαγραφή
    3. den xriazete na to peis to katalavame

      Διαγραφή
  5. Μεγαλεεεεε μαγεεεεεε!!!!!! Σου ειπα φούντο το βουνό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δουλεύεις ......?δεν σχολιάζεις προσοχή το ωράριο!!!

      Διαγραφή
  6. Μεγάλε ειδικέ(αόρατε)!!!ναιιιιιιιι λεω έχεις δίκιο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ωραριο να προσέχεις (που γράφεις)!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω ξερω οτι περισι επαιζε τζαμπα και φετος θα παρει λεφτα! Για ποια εκμεταλλευση μιλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην αφήνουμε της δουλειές μας για να σας ανοίγω τα ματιά!!!!!! Μαθήματα απο εδω και πέρα στο σταδιο για να μαθαίνετε. !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.