Τελευταια Νεα

21 Ιουλ 2016

Χρήστος Κωνσταντίνου: Αν έφευγα από τη Δόξα θα ήταν σαν να λιποτακτούσα

Πιστός στρατιώτης της Δόξας Καινουργίου ο Χρήστος Κωνσταντίνου που παρά τις προτάσεις που είχε συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία του.
Ο έμπειρος αριστερός μπακ μίλησε στο olatagoal.gr για την περσινή χρονιά που η ομάδα υποβιβάστηκε και τόνισε ότι συμφώνησε να παραμείνει γιατί η ομάδα τον έχει ανάγκη και θα ήταν σαν να λιποτακτούσε αν έφευγε. Επίσης τόνισε ότι στη Δόξα δεν αξίζει αυτή η κατηγορία που αγωνίζεται ενώ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας σε συστράτευση.
Αναλυτικά όσο είπε στο olatagoal.gr:
Η Δόξα μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α' κατηγορία υποβιβάστηκε και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη Β' κατηγορία.
Η περσινή χρονιά ήταν περίεργη. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μείνει η ομάδα στην Α' κατηγορία αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι αλλαγές προπονητών δεν μας έκαναν καλό. Η χρονιά ήταν άσχημη με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό.
Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφάσισες να παραμείνεις στη Δόξα παρά τις προτάσεις που είχες από άλλες ομάδες. Ποιός ο λόγος που παρέμεινες;
Είχα  προτάσεις από ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον και τους ευχαριστώ. Αποφάσισαν να μείνω στη Δόξα γιατί τώρα με έχει περισσότερη ανάγκη.  Θεωρώ ότι αν έφευγα τώρα που η ομάδα υποβιβάστηκε θα ήταν σαν να λιποτακτούσα. Εμεινα να βοηθήσω την ομάδα και τα νέα παιδιά να επιστρέψει η Δόξα εκεί που ανήκει. Στο club των μεγάλων ομάδων του νομού. 
Ποιός είναι ο στόχος για τη νέα περίοδο;
Ο στόχος είναι πρώτα από όλα να είμαστε ομάδα. Η φανέλα της Δόξας είναι βαριά και στόχος είναι η επιστροφή στην Α΄ κατηγορία. Μας πείσμωσε ο υποβιβασμός. Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρουμε φέτος αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πετύχουμε.
Με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να απευθυνθώ στους φίλους της ομάδας να μας στηρίξουν, να γεμίσουν το γήπεδο. Καλώ σε συστράτευση όλους τους φίλους της Δόξας. 
« PREV
NEXT »

12 σχόλια

  1. αγορι μου αν εφευγες απο την δοξα θα ηταν καλυτερα για σενα, εκει εισαι σε ομαδουλα. επρεπε να αποφασισεις να πας αλλου θα σε μαθαινε ο κοσμος ,θα πηγαινες μπροστα,.μεγαλο λαθος .αλλα ευχομαι καλη τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα 32 του χρόνια να πάει μπροστά? Όσο καλος να είναι αγαπητέ στα 32 του χρόνια "κρεμάν" παπούτσια και το παιδί θα πάει μπροστά? Μην λέτε ότι να ναι. (Δεν λέω ότι ο κωσταντίνου δεν είναι καλός, από τους καλύτερους είναι!)

      Διαγραφή
  2. Χρισταρα. Οι αλαγες προπονητων φταιγανε; γιατι δεν μηλας ολη την αληθεια τι εφταιξε αλλα ετσι ειναι μας φταινε ολοι οι αλλοι. Οχι παντως αυτοι που συνεχιζουν. Για να τα εχουμε καλα με ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κωσταντινου,ειναι μεγαλη καρδια,ειχε αρκετες προτασεις απο α.οι αλλαγες προπονητων σιγουρα πληγωσαν την δοξα μας.τιην εκαναν ποιο ευαλωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι μεγαλη καρδια...οπως περσι που πηγε μυρτια κι επειδη δε πηρε φραγκο γυρισε σα βρεγμενη γατα πισω...πιστος στρατιωτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κωσταντινου,ηταν για επαγγελματικες κατηγοριες,Β ΕΘΝΙΚΗ τουλαχιστον,αλλα η αγαπη του για την δοξα τον κρατησε στο καινουριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω πιστεύω για μπαρτσελόνα άνετα...πωωωωω τι άλλο θα ακουσουμε ρε... Ρε τοπικό παίζετε..χαλαρώστε...

      Διαγραφή
  6. Τι αλλο θα ακουσουμε.αυτοκτονω τωρα.τα χαπια μου!!!!!!!! Ελεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος ειναι αυτος παλι? Γιαυτο παει μπροστα η Αιτωλοακαρνάνια γινανε ολοι παιχτες.ολοι εναι παρε τον εναν και βαρα τον αλλον.καταντια.παλια ολοι αυτοι που παιζουνε τοπικο τωρα ουτε απο εξω απο το γηπεδο δεν θα περνουσανε.ποναει η αληθεια το ξερω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξιζες για πιο ψηλα. Τι μαλακια εκανες και πηγες στην δοξα? δεν θα κρυωνει οταν θα το φυσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπον σας εχει φαει η ζηλεια ολους. Οντως ο Κωνσταντινου εχει αποδειξει ποσο καλος ειναι στην Μπαλα,και οντως ειχε πολλες προτασεις με ομαδες και με περισσοτερα χρηματα.. Το θεμα της καλης του καρδιας ομως τον κραταει να παιζει χαμηλα.. Προτιμησε να στηριξει τον τοπο του και να βοηθησει τους παιχτες στην ομαδα που θα αγωνιστει.. Βουλωστε το ολοι κ σταματηστε να σταζετε χολη. Οσα πηρε προβλημα του. Δεν θα εκανε τον Καραγκιοζη να παιζει και τσαμπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι μωρε αρχηγαρα μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.