ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21 Ιουλ 2016

Χρήστος Κωνσταντίνου: Αν έφευγα από τη Δόξα θα ήταν σαν να λιποτακτούσα

Πιστός στρατιώτης της Δόξας Καινουργίου ο Χρήστος Κωνσταντίνου που παρά τις προτάσεις που είχε συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία του.
Ο έμπειρος αριστερός μπακ μίλησε στο olatagoal.gr για την περσινή χρονιά που η ομάδα υποβιβάστηκε και τόνισε ότι συμφώνησε να παραμείνει γιατί η ομάδα τον έχει ανάγκη και θα ήταν σαν να λιποτακτούσε αν έφευγε. Επίσης τόνισε ότι στη Δόξα δεν αξίζει αυτή η κατηγορία που αγωνίζεται ενώ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας σε συστράτευση.
Αναλυτικά όσο είπε στο olatagoal.gr:
Η Δόξα μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α' κατηγορία υποβιβάστηκε και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη Β' κατηγορία.
Η περσινή χρονιά ήταν περίεργη. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μείνει η ομάδα στην Α' κατηγορία αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι αλλαγές προπονητών δεν μας έκαναν καλό. Η χρονιά ήταν άσχημη με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό.
Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφάσισες να παραμείνεις στη Δόξα παρά τις προτάσεις που είχες από άλλες ομάδες. Ποιός ο λόγος που παρέμεινες;
Είχα  προτάσεις από ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον και τους ευχαριστώ. Αποφάσισαν να μείνω στη Δόξα γιατί τώρα με έχει περισσότερη ανάγκη.  Θεωρώ ότι αν έφευγα τώρα που η ομάδα υποβιβάστηκε θα ήταν σαν να λιποτακτούσα. Εμεινα να βοηθήσω την ομάδα και τα νέα παιδιά να επιστρέψει η Δόξα εκεί που ανήκει. Στο club των μεγάλων ομάδων του νομού. 
Ποιός είναι ο στόχος για τη νέα περίοδο;
Ο στόχος είναι πρώτα από όλα να είμαστε ομάδα. Η φανέλα της Δόξας είναι βαριά και στόχος είναι η επιστροφή στην Α΄ κατηγορία. Μας πείσμωσε ο υποβιβασμός. Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρουμε φέτος αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πετύχουμε.
Με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να απευθυνθώ στους φίλους της ομάδας να μας στηρίξουν, να γεμίσουν το γήπεδο. Καλώ σε συστράτευση όλους τους φίλους της Δόξας. 
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »