Τελευταια Νεα

21 Ιουλ 2016

Κάτοικος Αμφιλοχίας ο Κώστας Κοκώνης

Στην απόκτηση του Κώστα Κοκώνη προχώρησε ο Αμφίλοχος. Η ομάδα της Αμφιλοχίας ήρθε σε συμφωνία για τον επόμενο χρόνο με τον αμυντικό Κώστα Κοκώνη ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες με τη φανέλα του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα.
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Αλλος και αυτος.πω! Πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα φταίει κανένας όταν σας καρφώσει και θα πανηγυρίσει γιατί διώξατε αυτόν που σας είχε μες την 3 άδα!!!όσα και να ζήτησε έπρεπε να τα δώσετε!ντροπή!!!κάποιοι παίκτες δεν έπρεπε να τους διωξατε και ούτε να λέτε κουβέντες στην πλατεία και να τους κατηγορείς φίλε μου πίσω από την πλάτη τους!πέρυσι ήταν όλοι καλοί έτσι!??φέτος το θάψιμο που τους ρίχνεις λίγο σεβασμός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι του ευχομαστε να εχει καλη χρονια...τον ευχαριστουμε για οσα μας προσφερε τα 3 χρονια που ηταν στην ομαδα...ελπιζουμε σε συνεργασια παλι στο μελλον...στις καρδιες μας ο μπαμπα...

      Διαγραφή
  3. OLOIII?????? e tote pos bgainei kapoios apo to ds kai ton thavei en psixro mes tin plateia???na milas gia tin party sou filaraki to ti noiotheis giati alloi exooun alloi apopsi gia to thema...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω σου μιλαω για το πως νιωθει η πλειοψηφεία του κοσμου...ξερουν τι προσφερε ο μπαμπα 3 χρονια τωρα,τον εκτιμούν και στεναχωριουνται που έφυγε...
      τωρα αν εσυ στεκεσαι σε 2-3 ατομα από μια ολόκληρη πόλη (αν και εγω ποτε δεν ακουσα κατι εδω πανω εναντιον του συγκεκριμενου παικτη),μαλλον εσυ μιλας για την παρτη αυτων των 2-3 ατομων!

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.