Τελευταια Νεα

3 Ιουλ 2016

Τελειώνει του προπονητή

Τελειώνει του προπονητή στην Αναγέννηση Θέρμου. Οι διοικούντες των "κιτρινόμαυρων" έχουν συμφωνήσει με τον αντικαταστάτη του Τάκη Τσιάκαλου, που αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους, και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
« PREV
NEXT »

7 σχόλια

  1. Να γράψετε την αλήθεια γιατι έφυγε ο Τακης!!! Αλλιώς θα την μάθουν απο άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τακης εφυγε για να γλιτωσει απο κατι ξερολες και αμπαλους σαν εσενα που δεν ασχολουντε μετην δικια τους ομαδα αλλα με το τη κανουν οι αλλοι

      Διαγραφή
  2. Ετσι μπραβο !!!! Τωρα λες αλήθεια!!!!! Ουτε κάν με νοιάζει κσι για την άλλη ομάδα. Να πέσετε και οι δυο θελω. Οπότε εχεις πέσει εξω στο ποιος ειμαι. Οπότε κατι ξερωλες σαν εσενα τον διωξανε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου εισαι ξερολας και ειδικος θα επρεπε να ξερεις οτι φετος στην α μονο προπονητες με διπλωμα... και οχι με απλη καρτα...εαν καταλαβες καταλαβες αλλιος μη σε ξηπναω καλον υπνο!!! Πρωτα ρωτα και μετα παικτο εξυπνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θερμο φιλε περιση ειχε τρεις ομαδες στο α τοπικο... θελεις δεν θελεις θα πρωταγωνιστη καθε χρονια! Τωρα και να πεσουν αυτες οι ομαδες θα γινουν αλλες...και αφου οπως λες δεν σε νοιαζει γιατι ρωτας για τσιακαλο??? Πεσμας και εμας τον λογο που εφυγε αφου τον ξερεις...!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτάω για να σε κανω να απαντας σαν πελάτη που σε εχω!!!!! Οτι θα λεω θα το κάνετε εσεις και όλοι η πελάτες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πελατες ξερεις ποιες εχουν απο αρχαιοτατων χρονων!!! Οποτε εχεις δικαιω... αφου εισαι μια απο αυτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.