Τελευταια Νεα

4 Ιουλ 2016

Συνεχίζει στην Αναγέννηση ο Κουρσάρης


Με τα κιτρινόμαυρα της Αναγέννησης Θέρμου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τον επόμενο χρόνο ο Παναγιώτης Κουρσάρης.
Ο νεαρός αμυντικός συμφώνησε με τους "κιτρινόμαυρους" του Θέρμου για τον επόμενο χρόνο.
« PREV
NEXT »

13 σχόλια

  1. Μπραβο κουρσαρη!!!!!! Ασε τους άλλους να παίζουν τζαμπαααααααααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o agios paisios eixe pei...otan enas koursaris tha paiksei stin anagenisi gia 2 sunexomenes xronies...tote einai pou to neo thermo tha kseftilistei mprosta sto kosmo tis apo ton kosmo tis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε φίλε μην μιλας για τον θερμιο απολλων γιατι ειναι η μονη ομάδα που εχει φιλάθλους μόνιμα στο γήπεδο. Αυτη και κανα δυο ακομα. Ψάξε σε άλλη παραλία να παίξεις γιατι εδω δεν χορας. !!! Θα εισαι παντα φιλοξενούμενος παντού και παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις θα πληρώνεται!!!! Και εμεις θα γελάμε!!!!!!! Αντε και του χρόνου να ειμαστε καλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γενικεεεεε τωρα που ειναι οι πληρωμες και οι προκαταβολες εφυγες για τα ξενα???? Μεχρι τελος του μηνα να εχεις γυρισει εχουμε και πανυγηρρρρρρρρ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ με τον γενικό ασχολείστε αλλα οταν σας λεει να πάτε να τον βρείτε δεν παει κανένας!!!! Γιατι άραγε!!!!!!! Σας το ξανα ειπα οτι ξέρετε που ειναι μην του στέλνετε μονο μηνύματα !!!!! Αντε πελατακιαααααααα της φαπας πάρτε τον τηλ και θα σας δώσει αυτο που ζητατεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Σας τσούζει πολυ που ένας Μικρος γενικός σας εχει βαλει σε σειρά!!!!!!!!! Σας εχει και εκπλήξεις στο μέλλον. Οσο για το αν έφυγε!!! Το μάθατε και αυτο!!!!! Διακοπές πήγε!!! Πράγμα που δεν μπορείτε να κάνετε εσεις!!!! Οσο για της προκαταβολές θα τους στείλουμε σε εσάς μήπως και μαζέψουμε κανενα δανεικό απο αυτα που εχουν δώσει αυτοι οι άνθρωποι που κατηγορούνται οτι ειναι αφραγκη!!!!!!!!!!οποιος καταλαβε το καταλαβε!!! Οποιος δεν το καταλαβε ξέρετε που θα τους βρειτε για να σας δώσουν εξηγήσεις. !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να χα να χα να χα την γειτονησα την βλαχα!!!! Οπα!!! ε ρε κατι πανυγηρια που θα γινουν για τις προκαταβολεςςςςς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλάξετε καμια Καλτσά ρε ξερωλες θέλετε να μιλήσετε και για της προκαταβολές. !!! Κάθεστε σε τραπέζι και βρωμανε τα πόδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας γυρνάνε ανάποδα και δεν ακούγεται τιποτα!!!! Ουτε κουμπί απο παντελόνι δεν έχετε. Ψωμολισες της φαπας!!!! Θελεται να μας πείτε και για προκαταβολές!!!! Απολλωναραααααααα για παντα!!! Φιλοξενούμενοι είστε και φιλοξενούμενοι θα μείνετε. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.